folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bir Şarkıdan Gitarın Sesini Atmak!

Bir Şarkıdan Gitarın Sesini Atmak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Bir şarkı var onun içinden  elektro gitarın sesini çıkarıcaz yani böle bi program varmı?varsa paylaşırsanız sevinirim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    başkan öyle program yoktur da gitar adam söylerken mi çalıyo yoksa arada mı aradaysa sadece orayı kesersin :D müzikte batar :D öyle bişi yok :D :D :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

hocam bu kesme biçme işlerin de en kullanışlı yani profesyonel demiyorum kullanışlı audacitydir

ama dediğin iş  helyum_pasha nında dediği gibi gitar sesi ve insan sesi bir aradaysa olmaz yani oluru varsada profesyonellerde vardır zahmetlidir zordur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    dediğin olay bildiğim kadarıyla şimdilik imkansız, bazı programlar frekanslara göre sesleri silebiliyo ama tamamen silemiyor hiç birisi. Ben daha önce şarkıdan vokali ayırmak istemiştim o kadar araştırdım ama söylenilen programların hiç biri tam olarak vokali ayıramadı.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 4