Bir Satanistin Anıları Kitabı Kampanyası Katılım Formu
-
http://www.kutsalkitap.org/phpform/forms/form2bsa.html?gclid=CJv6upqJ75ECFQxcQgod8hcLxA.com
Bu kitap insanın içini ürpertiyormus ben okumadım ama yakında alcam..
-
hala warmı aynı geyik ya ?? :)))
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
hala warmı aynı geyik ya ?? :)))
Konunun geyikle ne alakası var olm ? -
Arkadaşlar bu örgüt ("kutsalkitap") Türkiye'de Hristiyanlık Misyonerliği yürüten bir örgüttür. Adresinizi verdiğinizde elinize bedava kitap gelecektir ama bu kitapla beraber belki de Hristiyan Misyonerler kapınıza kadar gelip sizlerle konuşmak isteyecek, en azından birkaç tane Hristiyanlık Propagandası bırakıp gideceklerdir.
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu örgüt ("kutsalkitap") Türkiye'de Hristiyanlık Misyonerliği yürüten bir örgüttür. Adresinizi verdiğinizde elinize bedava kitap gelecektir ama bu kitapla beraber belki de Hristiyan Misyonerler kapınıza kadar gelip sizlerle konuşmak isteyecek, en azından birkaç tane Hristiyanlık Propagandası bırakıp gideceklerdir.
-----------------------------Hocam budur:)
+ evinize bedava incil isanın hayatı kitabı ve bir adet misyoner beleş oalrak gelir:)
-
bizim arkadaşta buna benzer bişiye adresini vermiş daha sonra evine 2 misyoner kız geldiğini isöylemişti daha sonra onları içeri aldığını ve misyoner pozisyonunu uyguladığını idaa etmişti :D
( zehir potansiyeli yüksek bi insandı kendileri ama bilmiom buda yeni bir taktikleriyse bilemem cocun günahını almiim :D )
-
Satanistle isa nın ne alakası war olm yaa :)))
-
HolyDemon bunu yazdı:
Satanistle isa nın ne alakası war olm yaa :)))
-----------------------------şöle acıklayayım ne alakası oldugunu... tamamen duygusal arac ve amac ilişkisi... amacları dogrultusunda kullandıkları guzel ve dikkat cekici bir kitap.... bak herkesin ne guseldee dikkatlerini cekmiş ;)
-
hoca ben okudum o kitabın e halini hatta by_gizemli verdiydi bazı bölümleri sürükleyici ama geneli bişeye yaramaz ahada konu link uçmuş ama illa okucam diyosan bulursun boşuna alma kitabı
(benim düşüncem satanistliğin türk versiyonu gibim olmuş konusu iş çıkmaz doru düzgün bi bilgi vermiyo yüzeysel bi araştırmayla harmanlanıp yazılmış bi kitap)
-
sırf adamlar zarar etsin die tum kitapları sipariş etcem.ana sayfada 3tane beleş kitap gözüküo.tamamen misyoner faaliyeti.