Bir Sayfadaki Paylaşımda Herhangi Bir Gönderiye Ait ID Yi Alma
-
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttim ama daha açık söyle anlatayım
şimdi bir forumda (burası da olabilir) bir konunun 3. sayfasının en altındaki gönderinin (yorumun) ID sini nasıl elde ederiz
facebook ta zaman tünelinde var ya hani şu gönderiyi beğendi, şuna yorum yaptı gibisinden.
bende facebookta bir gönderinin beğenmeden, yorum yapmadan ID sini almam lazım
tahribat a da baktım çok detaylı aramadım nette de bulamadım
bilenler paylaşabilir mi
Modlara: Konu yu umarım yanlış yere açmamışımdır açtıysam affola, düzeltilebilirmi
-
javascript ile tum objeleri alabilirsin html bir sayfadaki.
document.getElementById/getElementsByName/getElementsByTagName/getElementsByTagNameNS/getElementsByClassName
facebook kullanmadigim icin ornek bisi yazmamadim.
-
WH0 bunu yazdı
document.getElementById/getElementsByName/getElementsByTagName/getElementsByTagNameNS/getElementsByClassName
hocam javayı biliyorum desem yalan söylerim.
misal burada şuan yazdığım yorumu direk nasıl bulabilirim
şuan nerde olduğunu hatırlamıyorum ama daha önce tahribatta bir arkadaş bir yorumun ID sini link şeklinde ona tıklayınca o sayfada o yorumu sayfa başına getiriyordu onun gibi olması için ne yapabiliriz?
illa java ile mı olmalı ? o arkadaş ta mı öyle elde etti bilmiyorum
-
eyuperol bunu yazdıWH0 bunu yazdı
şuan nerde olduğunu hatırlamıyorum ama daha önce tahribatta bir arkadaş bir yorumun ID sini link şeklinde ona tıklayınca o sayfada o yorumu sayfa başına getiriyordu onun gibi olması için ne yapabiliriz?
hoja ben java demedim zaten, javascript :S
firefox tarayicina firebug eklentisini kur,
hemen ardindan etkinlestir ve F12 tusuna bas.
orada console ye gel ve asagidaki kodu yapistir.document.getElementsByClassName("bunuyazdidiv")[0].parentElement.innerHTML
ekran goruntusu;
wh0 tarafından 13/Mar/14 13:41 tarihinde düzenlenmiştir
-
WH0 bunu yazdıeyuperol bunu yazdıWH0 bunu yazdı
hoja ben java demedim zaten, javascript :S
firefox tarayicina firebug eklentisini kur,
hemen ardindan etkinlestir ve F12 tusuna bas.
orada console ye gel ve asagidaki kodu yapistir.document.getElementsByClassName("bunuyazdidiv")[0].parentElement.innerHTML
ekran goruntusu;

sağolun hocam dediğinizi yaptım çalıştırdım (yada ben çalıştırdığımı sandım) ama istediğimi elde edemedim
birkaç sayfalı bir konu ile örneklendireyim
mesela:
bu konunun linki ya http://www.tahribat.com/Forum-Guzel-Bir-Film-Sitesi-Lazim-191762/
ben ikinci sayfadaki http://www.tahribat.com/Forum-Guzel-Bir-Film-Sitesi-Lazim-191762/2/#2354844 bu yorumu çağırdığım gibi elde etmek istiyorum
edit: zaten yorumlardaki kısayol butonu işimi görüyormuş tahribatta :( boşuna anlatıyormuşum
ben bunu facebook ta (ya da herhangi bir forumda) bir gönderide nasıl sağlarım
hani o gönderiye yorum yapıp, beğenirsen hareket dökümünden bunu begendi linkinden elde ediliyor ama beğenip yorum yapmadan bunun bir yolu yöntemi varmı ki
bu arada java ile javascrit in farklı olduğunu biliyorum ama o an java diye dikkatsizce yazmışım :)
eyuperol tarafından 13/Mar/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir