folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Bir Sayfaya 25.000 Tik Birden Gondermek Nasıl Olur???

Bir Sayfaya 25.000 Tik Birden Gondermek Nasıl Olur???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

arkadaslar bir zahmet yardım ederseniz sevinirim. bir sayfaya 25 - 30 bin arası tık kazandırmam lazım ama bunu el ile yapmam oldukca zor. haftalarımı versem gene de altından kalkamam. bir yolunu yordamını bilen varsa yazabilirse cok sevinirim...

b,r program veya baska bir yontemi var mı bunun? en kısa zamanda degerli bilgilerinizi paylasmanız dilegi ile...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eğer basit bir olaysa, etrafta bir dunya clicker var..

En basitinden Ghost Mouse yada ACTOOLS la bile halledebilirsin işini...

Ama kandırmaya calıstıgın Google Adsense vs gibi bir sistemse ve sen su an ne yapılması gerektıgını bıle bılmıyorsan, gercekten cok zor...

Cunku google adsense vs gıbı dıger reklam sistemleri, clicklerın geldıgı makınanın cozunurlugune browserına kadar kontrol edecektır...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

denyo ilede yapabilirsin bunu.
    formda arattirirsan kullanimi ile ilgili dokumanlara ulasabilirsin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    botnet ile aynı anda binlerce client isteği yollayabilirsin servera
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

o kadar tıkı bir sayfay gönderipde napcan ?

eğer amacın hit kazandırmaksa kendi istatistik bilgilerinle bunu kanıtlayamazsın.

genel olarak kullanılan extreme tracking,iyinet tracker veya webservis tracker gibi özgün ve bağımsız trackerler kullanman lazım. zira senin yazdığın tracker koduna inanmazlar ve hit kaynağını gösteremezsen o kadar tık hiç bir işe yaramaz. eğer saydığım trackerlerden birini kullanırsanda bütün tıklar aynı makineden gittiği için ve referrer adresi aynı olduğu için sadece  sayfa gösterimin artacaktır buda serverine ekstra külfet demektir.

yok ben reklamlarıma tıklicam diyosan o zaman işin dahada yaş..

ki google nini herhanbgi bir programını kullanıyorsan ( google toolbar, picasa vb.) makinene bir dll yüklüyor ve ethernetinin veya hardisskinin mac adresini alıyor :) eğer google programlarından kullanmıyorsan tıkladğın her reklam başına bir cookie kaydı ve kendi dblerinde bir ip havuzuna koyuyorlar. yani ertesi gün banlanırsın. yok diyosanki bi siteye uyuz oldum googleden banlatcam o zaman çok etkili bi yöntem.

ama amacın üsttekilerde değilse bırak özgün konular seç. copy/paste ile site yapma, ve değişik olanı ,yap. zaten günlük tekil hitin o sayıya ulaşır...

hürmet bizden..

ama illede yok benim yapmam lazım diyosan sana bir kod parçası gönderim serveri yormadan acayip hit yaparsın. saniye başı bir ziyaretçi gönderir.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

arkadaslar cok saolun. amacım google adsense vb sitelerin reklamlarina tıklayarak para kazanmak deil. kendi siteme de bir tık yapmayı dusunmuorum sadece istedigim; reklamlara tıklamadan baska bir siteye benim yerime ben ugrasmadan tık gondermesi.... bazı arkadaslar cok yardımcı olmus tesekkur ederim. denyo lunch programını kullanmayı bilmedigim icin, daha dogrusu denyonun sadece forumlar icin kullanımının anlatıldıgı icin nasıl olacagına kafamı bastıramadım ama butun yazan arkadaslara tesekkur ederim. butun hepsini su an deneyecegim ben ama hala daha hızlı bir yol var ve ben biliorum dien arkadasların cevaplarını bekliorum..

tesekkur tahribat kardesliği......

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bunun en hızlısı şuan Denyo Launch..
    senin isteğin şekilde kullanmak çok kolay..indir denyo yu nasıl kullanıldığını oku kesin anlarsın..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 1459 Toplam Mesaj: 7