Bir Sınav Sorusu
-
arkadaslar dun okulda ınkılap sınavı vardı sınav bir sorudan olusuyordu ben de size sorayım dedim fikirlerinizi merak ettim soru din hizmetlerinin devlet tarafından verilmesi laiklik ilkesine uygunmudur ? ülkemizde bunun ile ilgili ne tür sorunlar cıkmaktadır ?
-
devlet mi veriyormuş din hizmetlerini....hangi hizmeti veriyor diye sor bakayım hojana....
hoca ek olarak nedenini yazmanızı istememişse ibinenin en önde gidenidir bence..
-
valla bnde bilmiom ama nası bi sorudur anlamadım konular neydi bilio musun sınava girmeden önce konular saltanat hilafetin kaldırılması cumhuriyetin ilanıydı ne bilgi ölçücü nede bunlarla alakalı bi soru anlamdım gitti bnde
-
Din kurumları ile devlet kurumları birbirinden ayrı olmalıdır. Türkiye'de Diyanet İşleri Başkanlığının merkezi idare teşkilatıiçinde yer alması Laiklikle bağdaşmaz bu doktrinde açık olarak geçer ama Ülkemizde bu yüzden çıkan sorunları bilmiyom onu bi zahmet araştır...
Hkukun amk.:D Bugünkü sınavdan da yüz alcam :)
-
valla verdigin bu cevapla bok 100 alırsın :D
-
euheheuhe benim oldugum sınav seninkinden farklı biraz medeni hukuk ...bu arada verdiğim cevap bu konuda alabileceğin tek doğru
-
blue hangi fakültedensin arkadasım bi de adam 2 sayfa cevap istedi :D:D:D yani hangi üniden demek istedim :D:D:D
-
istanbul-if maliye sen benim yazdığımı yaz kötü not alırsan hoca utansın:D
-
baba bende i.ü hukuktayım bu arada sınav dündü :D
-
boş ver aq :) bu arada hoca size anayasa hukuku sorusu sormuş inkilap sınavında
-
sorar o adam pisko zaten ne yaptım ne yazdımsa yaranamadım ilk dönem bıraktı bni bakalım bu dönem de bırakacak mı :D
Toplam Hit: 1303 Toplam Mesaj: 11