Bir Site Hacklicem Fakat Sorularım Var [Avira]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Şimdi arkadaşlar benim bir siteyi hacklemem lazım bu joomla kullanmakta fakat açıkları denedim olmadı çünkü php filan bilmediğimden saldırı geliştiremiyorum ve güncel açıkları denedim olmadı.Şimdi ben bu siteyi şöyle hackleyebilirmiyim ? reverse IP çekip serverındaki diğer adreslerin üzerindemi deneme yapsam yoksa diğer sitelerinin birinin sahibiyle irtibat kurup ftp ye shell sallayıp ordan dizin atlama yapıpmı hacklesem yada hosting ciye deneme amaçlı host açtırıp gecenin bir körü yokken servera shell sallayıp siteyemi girsem ? siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

serverin boktan bi server olduğunu nerden biliyorsun ? 

artık ufak tefek şeylerle shellerin , bypassların önüne geçilebiliyor. En baştan söyleyeyim shelle falan uğraşma boşuna zamanını kaybedersin.

Eğer hedef site varsa karşında 2 yolun var

1- sosyal mühendislik

2- dns hack

dns hacki tabi yapabilmen için sm ci olmanda lazım :)

hedef sitelerin %95 i diyebilirizki sosyal mühendislikle hacklenir. He diyorsan ben yinede denim dene tabi shellde dene yardım ederiz 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Evet bunlar aklıma gelmemişti server sağlamda olabilir.Salak gibi web programlama öğrenmediğimden şimdi öküzün trene baktığı gibi siteye bakıyorum eldende birşey gelmiyo başka tavsiyeleri olucak muridler varmı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    siteyi Pm At Bide Biz Bakalım

De Get Yalan Dünya...
Toplam Hit: 1394 Toplam Mesaj: 4