Bir Site Hakkında Birkaç Soru
-
Site ismi vermek yasakmı bilmiyorumda yasak ise editleriz.
-
diye bir site var, bu site nekadar eder ? Reklam alınsa bu siteye, 2 tür reklam verme varmış sanırım, 1 - Tıklanma başına 2 - Advers reklamlarıymış, hangisi daha uygun olur. Dayım bu siteyi alıp işletmek istiyorda, sanırım yeni yasaya göre film ve müzik korsancılığı hapis sebebi oluyormuş.
-
Hiti kaç
-
RootB bunu yazdı
Hiti kaç
Söylediklerine göre 15 bin'miş, benim alma düşüncem yokta dayım soruşturuyor.
otocu tarafından 02/Eyl/12 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
15k organik hitse yani googledan geliyor ve tekil hitse güzel. sitenin aylık gelirinin 2-3 katı civarına bulabilirse mükemmel zaten. 3 ayda amorti eder. ama genelde 6-8-10 katına satıyorlar bu tarz siteleri
-
RootB bunu yazdı
15k organik hitse yani googledan geliyor ve tekil hitse güzel. sitenin aylık gelirinin 2-3 katı civarına bulabilirse mükemmel zaten. 3 ayda amorti eder. ama genelde 6-8-10 katına satıyorlar bu tarz siteleri
Peki hit başınamı reklam alınmalı, yoksa diğer advers'tenmi ?
-
otocu bunu yazdıRootB bunu yazdı
Advers bir şirket mi bilmiyorum. (?)
Hit başı değil mesela sitede sağ ve solda kayan reklam denilen reklamlar koyup tık başı reklam yapabilirsin.
Splash ve popup reklam koyabilirsin , video önü denilen reklam çeşidi var , video acılmadan önce görünür. Film sitesi yönetmedigim için hangi reklamlar daha uygun olur tam olarak bilmiyorum. Satıcı kişiden yardım alın , en verimli reklam tipi hangisi diye , mutlaka söyler.
Ben site sattığım zaman alıcı kişiye yardımcı olmaya bakarım , en iyi nasıl kazanıldıgını söylerim , satıcıya sorabilirsiniz o yüzden.
RootB tarafından 02/Eyl/12 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
RootB bunu yazdıotocu bunu yazdıRootB bunu yazdı
Advers bir şirket mi bilmiyorum. (?)
Hit başı değil mesela sitede sağ ve solda kayan reklam denilen reklamlar koyup tık başı reklam yapabilirsin.
Splash ve popup reklam koyabilirsin , video önü denilen reklam çeşidi var , video acılmadan önce görünür. Film sitesi yönetmedigim için hangi reklamlar daha uygun olur tam olarak bilmiyorum. Satıcı kişiden yardım alın , en verimli reklam tipi hangisi diye , mutlaka söyler.
Ben site sattığım zaman alıcı kişiye yardımcı olmaya bakarım , en iyi nasıl kazanıldıgını söylerim , satıcıya sorabilirsiniz o yüzden.
Sağolun çok teşekkür ederim.
-
ver hocam site adı
-
Direk Güncel Film diye bir site.
-
otocu bunu yazdı
http://www.direkguncelfilm.com :)
hocam baktım siteye direk gözüme 3idiots çarptı altyazılı.
altyazılı filmlerle bence iş yapar site :)
-
piradomim bunu yazdıotocu bunu yazdı
http://www.direkguncelfilm.com :)
hocam baktım siteye direk gözüme 3idiots çarptı altyazılı.
altyazılı filmlerle bence iş yapar site :)
işte dayım düşünüyor, alırsam sen ilgilen 1,000 TL vereyim yürüt siteyi dedi. De şu yeni yasa tırstırıyor beni biraz.