Bir Sitenin Subdomainini Bilgisayarımda Yasaklamam Lazım
-
hosts dosyasına siteyi yazıyorum sitenin anasayfasını yasaklayabiliyorum ama subdomainler açık kalıyo ?
yardımcı olursanız sevinirim önemli bir durum
-
bende bi siteye ait tüm çıkışları yönlendirmek istiyorum yasaklamak değilde. mesela x.com sitesini google.coma yönlendircem ama 80 portunu yasaklıyorum program 20 portundan giriyo bi ordan bi burdan. bi programı cracklemem için önemli. yardımlar için eyv.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
bende bi siteye ait tüm çıkışları yönlendirmek istiyorum yasaklamak değilde. mesela x.com sitesini google.coma yönlendircem ama 80 portunu yasaklıyorum program 20 portundan giriyo bi ordan bi burdan. bi programı cracklemem için önemli. yardımlar için eyv.
-----------------------------benim yaptığım da aslında yönlendirme sayılır da 127.0.0.1 :)
-
Şöyle yap *.siteAdi.com 127.0.0.1
Yani başına * koy, o adresten gelen bütün bağlantılar engellenir.
-
peki benimki nasıl olucak wking? bende başına *.osite.com koysam o site için olan tüm portların çıkışları o 2. yazacağım adrese yönlenirmi?
-
Eğer Internet Explorer kullanıyorsanız Internet Explorer'da Araçlar - internet seçenekleri - güvenlik - yasak siteler ekle butonuna basarak dilediğiniz url'yi eklemeyi deneyin birde.
-
wking bunu yazdı:
Şöyle yap *.siteAdi.com 127.0.0.1
Yani başına * koy, o adresten gelen bütün bağlantılar engellenir.
-----------------------------saol hoca
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
peki benimki nasıl olucak wking? bende başına *.osite.com koysam o site için olan tüm portların çıkışları o 2. yazacağım adrese yönlenirmi?
-----------------------------Evet yönlenir.