folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Siteye Telefonun Avea Internetınden Gırıyorum Ama Pc Den Gıremıyorum.

Bir Siteye Telefonun Avea Internetınden Gırıyorum Ama Pc Den Gıremıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sıtede Banlı degilim  ama bilgisayardan gıremıyorum.. telefondan denıyorum avea nın ınternetınden gırıyor sorun ne olabılır . mozilla int exp ile girmeyı denedım ama gırmedi.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

adres nedu hocam bizde deneyelim belki senlik bir mevzu değildir genel sıkıntıdır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

adres nedu hocam bizde deneyelim belki senlik bir mevzu değildir genel sıkıntıdır

www.turkishwat.com

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

DNS problemi olabilir. Proxy ile girmeyi deneyin ya da DNS sunucusunu değiştirin.

Olaylara karışmayın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

DNS problemi olabilir. Proxy ile girmeyi deneyin ya da DNS sunucusunu değiştirin.

Google dns sı ıle gıremedım Proxy kullanmadan baska bı yontem yokmu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

giremedem derken nasl bir hata veriyor.

host dosyasını kontrol et siteyle ilgili bir ibare varsa sil.

dns ayarlarını:

4.2.2.4

4.2.2.5

yap

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 6