Bir Soru D.O.S La İlgili
-
şimdi amacımız bir sitenin bandwithi ni doldurmak bir suru programm var deprem , antirus , denyo falan bunları kullanırken ip miz d.o.s yaptıgımız siteye gitmiyormu eger gidiyorsa nasıl engellerim
ikinci olarakta bu dosu evden yapmak istersek ne önerirsiniz nasıl bir guvenlık önelemi almam lazım eger almazsam basıma ne gelebilir
görüşleriinizi beklıyorum
-
Denyo ile ilgili milyon tane konu var. Okusan da öğrensen olmaz mı?
-
elbette ip adtresin karşıya gider bunu engellemek için proxy kullan evden yapma derim ama yapacam diosan dinamik ip kullan saldırı bittikdan sonra bağlantını resetlebide firewal kullan
-
zaten dosla bandwithi doldurabilcen bi site dandik bi sitedir hiç korkma bi bok olmaz hergün 878979879 tane site hacklenior
-
lan ben böyle saçma konu açsam sülaleme küfür sayarsınız bu müride yardım ediyonuz...
not:bende sorun var galiba
-
invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------denyo ile ilgili olan tum konuları okudm hatta fistanın hazırladıgı dokuman cokta guzel merak etme ben önce okur sonra acarım
fenerist
bu bir tekstil firmasının sitesi ne kadar boktanda olsa sonucta bir şirketin sitesi :( ne olur ne olmaz
alicemsgms
kıskanma alice sende adam gibi ac sanada yardım etsinler adamına göre muamele biz burada ögrenmeye calsııyoruz yeni baslıyanlara acmısız konuyu amacmız takıldıgımız yerlerde sorup bilgi almak ayrıcana biz bu d.o.s sırf zevk için yapmak istemiyoruz elbet bir haklı sebep vardır
-
alicemsgsgs bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
-----------------------------invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------denyo ile ilgili olan tum konuları okudm hatta fistanın hazırladıgı dokuman cokta guzel merak etme ben önce okur sonra acarım
fenerist
bu bir tekstil firmasının sitesi ne kadar boktanda olsa sonucta bir şirketin sitesi :( ne olur ne olmaz
alicemsgms
kıskanma alice sende adam gibi ac sanada yardım etsinler adamına göre muamele biz burada ögrenmeye calsııyoruz yeni baslıyanlara acmısız konuyu amacmız takıldıgımız yerlerde sorup bilgi almak ayrıcana biz bu d.o.s sırf zevk için yapmak istemiyoruz elbet bir haklı sebep vardır
-----------------------------peki abi biz çapulcuyuz öyle saçma salak konular açıyoruz zevk için.böyle konu açmak bile hata.bikere domain sağlayıcısıyla ilgili soru sormuştum rene bile girip laf söylemişti bana=)...milletin sitesine zarar vererek haklarını yiceksin bari kendin uğraşıp hakkınla yede biraz değerin olsun.bende zamanında webmasterdim adamlar siteleriyle ne kadar uğraşıyolar haberin varmı!
----------------------------- -
alicemsgsgs bunu yazdı:
alicemsgsgs bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
-----------------------------invisible_1905 bunu yazdı:
fenerist
alicemsgms
-----------------------------peki abi biz çapulcuyuz öyle saçma salak konular açıyoruz zevk için.böyle konu açmak bile hata.bikere domain sağlayıcısıyla ilgili soru sormuştum rene bile girip laf söylemişti bana=)...milletin sitesine zarar vererek haklarını yiceksin bari kendin uğraşıp hakkınla yede biraz değerin olsun.bende zamanında webmasterdim adamlar siteleriyle ne kadar uğraşıyolar haberin varmı!
-----------------------------şimdi bir ben haklı olmadıkca kimseyle ugrasmıyorum ugrastıgım site bir tekstil sirketinin sitesi ve bu herifler benim ailemin ahkkını yemiş insanlardır hesaplarda sahtecilik yapan insanlardır amacım sadece siteleri kitlensin html ile yapmıslar benim bilgim daha ilerisi için yetmiyor
ikinci olarak ben sürekli okuyorum asagı yukarı her forumda uyeliğim vardır ne var ne yok okurum bu konularla ilgili senınde tahmin edebilecigin gibi işin püf noktalarını kımse ogretmıyor bende soru sorarak yardımcı olan olursa eyvallah siyom sen benım hakkım olup olmadıgını bilemzsin birde demişşin ne kadar ugrasıyolar sen emeginin hakkını alamadıgın zaman ne yaparsın bir amacımız var ona göre iş yapıyoruz gidipte ona buna saldırmak yada öel bir sey yapmak degil ne bilgimiz yeter ne de vicdanımız elverir.artık bu muhabbeti uzatmayalım