Bir Sorum Olacak Hackerlara?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    ya hacker muridler vardır aranızda gerçi konuyu vukuatlara açmak yanlışmı hack bölümüne mi açsaydım dedim ama bilen vardır yüksek ihtimal ya biz web sitesine girdiğimiz zaman cookie yeriz ya buna keylogger trojan vs koyarak siteye girenlere bulaşması mümkün müdür? bi bilgim var küçümseme v2.0 die bir program var o program size bir site verio siteye girenlere bu trojan bulaşıo proagent firmasısının ama full vea demosuna erişemdim... bilen arkadaşlar varsa nasıl çalışır vea başka bir yolu var mıdır?????

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

cookie, ismi "çerez, kurabiye" diye çevrilmesine rağmen "yenen" bir şey değil.

en azından senin bahsettiğin şekilde yenmiyor.

cookie senin kullanıcı bilginin saklandığı ve ziyaret ettiğin web sitesinin seni hatırlamısını sağlayan text dosyaları.

küçümseme denene dalga da bildiğim kadarıyla kbd gibi bişi, java trojanı 

ancak pro grup un yazılımlarını tariqat olarak tasvip etmiyoruz.kendisi server oluyor çünki :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

cookie, ismi "çerez, kurabiye" diye çevrilmesine rağmen "yenen" bir şey değil.

en azından senin bahsettiğin şekilde yenmiyor.

cookie senin kullanıcı bilginin saklandığı ve ziyaret ettiğin web sitesinin seni hatırlamısını sağlayan text dosyaları.

küçümseme denene dalga da bildiğim kadarıyla kbd gibi bişi, java trojanı 

ancak pro grup un yazılımlarını tariqat olarak tasvip etmiyoruz.kendisi server oluyor çünki :)

Kanaatime göre Üyelerine saygılı hiç bir site cokielerine Trojan benzeri kodlar bindirmezler, Zira Skandal bir olay olan bu durum o sitenin güvenilirliğini sarsar. Yapan adminler varsa işin ehilleri tarafından mutlaka edşifre edilebileceği kanaatindeyim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    iii ozaman çünkü bazı sitlere girdiğimde  anti vir cookie virüs die alarm verio bende dedim nasıl oluo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    aldığın iletinin screen shot unu koyarsan daha farklı yorumlar yapılabilir kanaatimce

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    bak mesala nod32 bu sitede alarm verio benim sitemin grişiydi. sora iptal ettik kaldıracaktık gerçi düzeltcekdik hala ugraşıoz adres:www.korsanhack.tr.cx

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkBlade
    TurkBlade's avatar
    Erkek
    Dedigin gibi cok program var sadece bizim kiler yani turkler yazdigi icin oyle o proyu tanimisin ama java sayesinde boyle siteye giris yapinca direk pc ye bulasan  virusler var yada baska sekilde artik her pc de de java oldugu icin dusun yani Basimada gelmisti Ama bana karsi tabi hicbir halt yiyemedi pek Ama su dedigin dogru bugun bir siteye giriisnde bile pc ne virus bulasmasi mumkun Gunvenli pc diye birsey Ariyorsan illa  en guvenli pc Fisi cekik pc dir :)

Allah Sizi Korusun .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    TurkBlade bunu yazdı:
    Dedigin gibi cok program var sadece bizim kiler yani turkler yazdigi icin oyle o proyu tanimisin ama java sayesinde boyle siteye giris yapinca direk pc ye bulasan  virusler var yada baska sekilde artik her pc de de java oldugu icin dusun yani Basimada gelmisti Ama bana karsi tabi hicbir halt yiyemedi pek Ama su dedigin dogru bugun bir siteye giriisnde bile pc ne virus bulasmasi mumkun Gunvenli pc diye birsey Ariyorsan illa  en guvenli pc Fisi cekik pc dir :)
    bak çok haklısın en güvenli pc fişi çekilmiş pcdir :))))

Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 8