Bir Sorum Olucaktı (Kargo Ulaşımı)
-
S.a... Benim İstanbul Cerahpaşadan - Yalovaya kargoyla birşey göndermem gerekiyor. Bugün göndericektim ama seyahat nedenisiyle yetişemedim. Aynı gün içinde belirttiğim adreslerden ulaşım yapan bir kargo var mı ? Pazartesiye kalmaması gerekiyor. Veya Cerahpaşadan Pendik bölgesine aynı iş günü içerisinde ulaşan bir kargo Lütfen yardım edin. Pazartesiye kalmasını istemiyorum...
-
Hafta sonları bıldıgım kadarıyle bütün kargolarda tatil var gönderemezsın kendın götürüp vermen daha kolay olur gıbı yalova yakın :))
-
Kendim veremem çok farklı bi durum var .
-
o zaman yalova feribotları sanırım tam emin değilim yenikapıdan kalkıyodu.. git oraya adama durumu söyle alıcak kişide yalovadan feribotun geldiği yere gelsin alsın yada birini gönder yalovaya feribotla :D 6 lira falandı :D cebine bi 20 lik at :D gitsin :D
-
hocam bende buna benzer bir konu açmıştım. çözümü şehirler arası otobüs firmasına paketi verip arkadaşım vasıtası ile gitmesi gereken yere ulaştırdım.
-
Muridler... Şimdi yurtiçi kargoyu aradım VİP şekilde gönderim yapabiliyorlarmış neyse ki halletim saolun ilgilenenler.
Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 6