Bir Sorunum Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tinia
    tinia's avatar
    Erkek

s.a   arkadaşlar benim daha önce karşılaşmadığım bi sorunum var..1 gün öncesinde bi film sitesinde film izlemeye çalışıyordum play tusuna basınca reklam geldi felan neyse kapattım..daha sonra internet exp. a tıkladım tekrar..google görüntüsü geldi fakat arama butonunun sağında ''özel arama''yazısıyla...ve herhangi bişe yazdığımda normal google gibi değil..ve bu süredede adres çubuğunda ''guncelborsahaberleri.com'' adresi yazıyor...bu birinci kısım..daha sonra halledemedim ve herzaman yaptığım gibi format atayım dedim..herzamanki! cd yi takıp reset attım bios ayarlarından herzamanki gibi 1.st boot CD yi seçtim f10 deyip kaydettim...buraya kadar herşey tamam ama makina yeniden baslayınca direk windows açılıyor cd içinde dönüyor açılırken ama ''CD den baslatmak için...''yazısı gelmiyor..tekrar biosa girdiğimde 1.st cd yazısı duruyor yani görünürde sorun yok..kullandığım CD de çalışıyor diğer bilgisayarımda baktım..  ben bişe anlamadım bu işten yardımcı olabiilecek kimse varmı?

yaptıklarımı sayayım bunların dışında önerileriniz olursa daha faydalı oalbilir..

1.Başlat/Çalıştır/regedit.exe-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main yolunda "start page" kısmına google yazdım ama faydasız.

2.combofix.kaspersky.ccleaner.antispyware. programları işe yaramadı.

ModS:Konuları Doğru yerlere Açmaya özen gösterelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

anasayfayı değiştirmek için muhtelif başka yollarda var googledan arat epey bi yöntem var biri olmazsa biri olur.Ayrıca ie yi kaldrı ya chrome yada mozilla kullan daha rahat edersin ;) hemen format atma

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tinia
    tinia's avatar
    Erkek

aynen google chrome kullanırım ama bi taraftanda ben format atamıyorum yani bi terslik var..format atmayım google chrome veya mozilla kullanıyım ama aklıma takıldı o şimdi..cd den baslamıyor bilgisayar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

http://free.antivirus.com/hijackthis/ kur uçur gitsin :)

cd konusuna gelince o bilgisayarda hiç denedin mi o cdyi okuyabileceğinden hızlı yazırmış olabilir cd romun çalışıp çalışmadığını kontrol et yapabiliyorsan diğer pcdeki cd romu çıkar hatta kasanın içine bak cd romun kablosu çıkarılmış olabilir 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tinia
    tinia's avatar
    Erkek

yok cd sürekli kullandığım cd onda şüphem yok yani..cd rom da çalışıyor döndürdüğüne göre..verdiğin linke bi bakayım işe yarar belki..tşkr ederim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

tinia bunu yazdı:
    -----------------------------

yok cd sürekli kullandığım cd onda şüphem yok yani..cd rom da çalışıyor döndürdüğüne göre..verdiğin linke bi bakayım işe yarar belki..tşkr ederim.

-----------------------------

cd romun ide ( satada olabilir) kablosu çıkmıştır kasayı aç kontrol et 2 tane kablo olacak takılı biri anakarta gideri güç kaynağına gidiyor & dediğim gibi fazla hızlı yazırmıştır cd o yüzden okumaz yada okuyan kafanın ömrü bitmiştir artık 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tinia
    tinia's avatar
    Erkek

laptop olduğu için biraz sıkıntılı bakması..şimdilik önerilen programları bi deneyim bakalım nolacak...peki sizce google özel arama sorunu ile cd cen baslayamama sorunu arasında bi bağ varmıdır..çünkü daha önce cd den rahatlıkla format atabiliyordum.yani eeğer bu bi virüsse bios ayarlarını da bozabiliyor demektir bağlantı varsa.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

kesinlikle bağlantısı yok laptopta usb diskten boot etme özelliği varsa flashtan format atmayı deniyebilirsin 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

benimde böyle sorunum vardı 2 gün önce explorer da ama dün düzelmiş nasıl olduysa ne yaptıysam google yi getirtememiştim işilanları.com geliodu

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
Toplam Hit: 1234 Toplam Mesaj: 9