Bir Tane Film?
-
ya bizim arkadaşlar anlatmıştı filmi 6-7 tane genç varmış. Bunlar aklına gelcek her türlü pisliği yapıyolarmış.
Mesela: Çocuk bilmediği bi dükkana giriyomuş. Vitrinde klozet var, cocuk açıp s.çıyo sonra çıkıp gidyomuş makara bi filmmiş.
sonra çocuğun g.tüne oyuncak araba sokuyolarmış çocuk doktara gidip film çektiriyo filmde araba çıkıyomuş=)
bilenler varsa filmin ismi lazımda seyretcem... -
jackass in bi versiyonu olabilir onlarda götüyle bira içiyo mesela
-
o yazdıkların jackass 1 de var
gtüyle bira içme jackass 2 de
çükünü yılana yedirme de jackass 2de :F -
bi youtubede bakıyım inş. odur
adamlar piskopatmış harbiden mide falan bulandırıcılığı varmış filmin
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca sen nasıl bir terbiyenin mahsulüsün sorması ayıptır? Babana amcana bir film soracakken bu cümleleri kuruyormusun? Genele açıyorsun birde , birdahaki saçmalığında barınma ruhsatını elinden alacağım
derin konulara açtım olmadı kusra bakmayın sordum msnden bazı kişilere yetkim yokmuş galiba bende buraya açtım...Konuyu silelim isterseniz?? -
Toma2Gm bunu yazdı:
DecaMeroN bunu yazdı:
Hoca sen nasıl bir terbiyenin mahsulüsün sorması ayıptır? Babana amcana bir film soracakken bu cümleleri kuruyormusun? Genele açıyorsun birde , birdahaki saçmalığında barınma ruhsatını elinden alacağım
derin konulara açtım olmadı kusra bakmayın sordum msnden bazı kişilere yetkim yokmuş galiba bende buraya açtım...Konuyu silelim isterseniz??
ajsgdfhjghjsdgf şakamı bu :D -
ne güzel filmmiş böle :P
adamın üstüne gitmeyin yaw..
-
WebCrow bunu yazdı:
o yazdıkların jackass 1 de var
gtüyle bira içme jackass 2 de
çükünü yılana yedirme de jackass 2de :F
-----------------------------amk millet oruc lu oruclu ramazan ayındaız tobe tobe!!
biri gotuyle bira içer
dieri gotune yılan sokar
dieri içine araba alır.
baska warmı :D
-
PeTaL bunu yazdı:
Toma2Gm bunu yazdı:
DecaMeroN bunu yazdı:
derin konulara açtım olmadı kusra bakmayın sordum msnden bazı kişilere yetkim yokmuş galiba bende buraya açtım...Konuyu silelim isterseniz??
ajsgdfhjghjsdgf şakamı bu :D
yok değil şaka maka belki ben hayal görmüş olabilirim=)
Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 9