folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Telefon Numarası Ve Dolandırıcılığa Kurban Gitmiş Olabilir Miyim?

Bir Telefon Numarası Ve Dolandırıcılığa Kurban Gitmiş Olabilir Miyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

iyi akşamlar sayın üyeler.iş bankası kredi kartı başvurusu yaptım yaptıktan birkaç gün sonra 02124731000 numarası beni aradı ve teyit etmemin gerektiğini söyledi.benim ise o an ki dalgınlıgımdan ötürü tüm soruları cevaplamam..Şimdi başka bir telefonla tekrar aradım iş bankasının bilgi işlem bölümü çıktı.Sizce hepsi bir tezgah olabilir mi? böyle bir durumda olan oldu mu? şimdiden sağolun

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Olmaz bişey. İşbankası o

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müşteri Hizmetlerini ara ve o telefon numarasının onlara mı ait olduğunu öğren bir de neden aradığında bilgi işlem bölümü çıkıyor. Müşteri temsilcisi çıkması gerekmez mi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

iş bankası rehber kredi kart bölümü vs.diyor.mesai saatlerinde arayacaksin sanirim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    şuan arayamıyorum ama yarın ilgilenecegim

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 5