Bir TTNET Klasiği Daha..
-
Evet arkadaşlar size film gibi birazda komedi tadında bir olayı anlatıcam buyrun burdan yakın :)
28 Eylül Çarşamba günü TTNET'e Yalın internet yani telefonsuz internet başvurumuzu yaptık efendim dediler ki 2-3 güne hattınız açılır.
Aradan bir hafta geçti gelen giden yok bir gidelim bakalım dedik ne ayak diye. Gittik başvurduğumuz yere efendim dediler bir sorun var bu aralar bugün yarın eve gelip hattı açarlar. Peki dedik.
ta bi hafta sonra 6 Ekim Perşembe günü eve gelip hattımızı açtılar dediler yarın akşama kadar hattınız aktif olur internetiniz gelir. Eyvallah dedik beklemeye koyulduk.
11 Ekim Salı oldu sürekli bayiye gidiyoruz yarın gelir yarın gelir diye gönderiyorlar En son yine bayiye gittim Dedim bizim modemimizi filan verin ben eve gideyim takayım kurayım gelince zaten belli olur buraya gelip gitmekten kurtulurum. Bana dediler hattınız açılmadan modeminizi veremiyoruz beyfendi. Bir sinirle Eyvallah dedik.
Ama ben boş durmadım arkadaştan aldım geldim modemi bayidende mail adresini şifreyi filan almıştım. Kurdum başka modem direk girdi internete yani kimbilir kaç gündür açık internet biz mal gibi bekliyoruz.
Ertesi gün Gittim bayiye kardeşim dedim bizim internet açılmışmı bi bakıver 15 gün oldu filan. Aradı bir yerleri yok hocam açılmamış hala dedi. Bende patladım tabi lan dedim benimle taşşak mı geçiyosunuz arkadaşımdan modem aldım kurdum evde internet var nasıl iş yapıyorsunuz siz dedim. Sakin olun filan derken tekrar aradı bir yerleri telefondaki kimse hala diyor bu hafta açılır internetleri bir sorun olmuştur. :) Dedim verin benim modemimi yapacağınız işe tükürürüm. neyse kavga mavga aldım modemimi geldim eve kurdum giriyorum netime şuan itibariyle tabi.
Ammmma ve lakin Hizmet numaramı bilmiyorum. Telefon olmadığı için ordan da öğrenemiyorum. Şuan 8mbitlik internetim olması gerekirken ttnet hız testinde 2mpbs çıkıyor her neyse artık netim inanılmaz yavaş ve sürekli kopmalar filan oluyor. Bunu şikayette edemiyorum Hizmet numaram olmadığı için. TTnet müşteri hizmetlerini arıyoruz sürekli hizmet numaranızı veya telefon numaranızı girin vs. diyor.
Şimdi ben napayım bu interneti nerelere şikayet edeyim nasıl şikayet edeyim ? Nasıl hızlanacak bu !...
-
Aynı hizmet numarası kopma vs sorununu yaşadım, elemnanın verdiği linke yazdım ertesi gün aradılar hem hizmet numaramı verdiler hem de sorunu hallettiler.
-
aynen
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
sorununu şuraya yaz, sorun çözülene kadar kısaca sen memnun kalana kadar sürekli seni telefonla arayarak problemi hallediyorlar.
http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3
----------------------------- -
böle diyor..
MAIL GONDERIMI SIRASINDA HATA OLUŞTU !
HATA : Failure sending mail. -
1 haftadır netim yavaşdı halla halla dedim ne oluyoz bugün modeme girdim baktım 2mbite çekmişler :D yarın gidem yükseltirem yine
-
Turania bunu yazdı:
böle diyor..
MAIL GONDERIMI SIRASINDA HATA OLUŞTU !
HATA : Failure sending mail.
bende de böyle diyor nedenini bilen var mı ? -
yukarı.
-
hocam çok güldüm :D Uydunet abi ya kafam rahat ucuz 1mbps de osla tin tin işimi görüyor :D
-
PhoenixGRM bunu yazdı:
hocam çok güldüm :D Uydunet abi ya kafam rahat ucuz 1mbps de osla tin tin işimi görüyor :D
-----------------------------Geç taşşağını yok tabi bizim uydunetimiz :(
sırf bu ibinelere para vermemek için 8tl ye vodafone dan internete giriyorum eziyet gibi ama işimi görüyor arasıra int. kafeye gidip 1/2 film felan indiriyorum arkadaşa gidip oyun indirtiyorum böyle sürüp gidiyor fiber gelene kadarda gider herhalde.