folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Türk‘Ün Çek Kızını Elde Etme Çabası (Ciddi Konu)

Bir Türk‘Ün Çek Kızını Elde Etme Çabası (Ciddi Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Merhaba mürid ve mürideler, bu konuyu sevdiğim bir arkadaş açmamı istedi. Olayların ve kişilerin benimle alakası yoktur. Arkadaşın bana yazdığı yazıyı aynen size yazıyorum. Eminim burada yardım edebilecek olanlar çıkacaktır, şimdiden teşekkür ettim.

Selam arkadaşlar bir problemim var, umarım yardımcı olursunuz bu konuda. Lütfen konuyla ilgili mesajlar yazın, bazı arkadaşların işi şakaya vurmasını istemiyorum, çünkü gerçekten mantıklı yorumlara ihtiyacım var. Bu konuda benden tecrübeli olanlardan tecrübe edinmek istiyorum ve farklı bakış açılarını da görmek istiyorum...

Konuya gelelim, ben şuan Çek Cumhuriyeti’nde yaşıyorum yeni geldim sayılır. (2 ay oldu) Burada bir kızla tanıştım, 6 ay önce falan 5 yıllık bir ilişkiden çıkmış şimdi kendini başka şeylere adamış, birçok kursa gidiyor (sanırım kafasını dağıtmak için) ayrıca hem çalışıp hem okuyor. Bunun yanında arkadaşlarının problemleriyle ilgileniyor ve annesinin çalıştığı barda annesine yardım ediyor.

Buradan anlayacağınız gibi bana pek vakit ayıracak vakti yok. Kızın babası ispanyaya gidip başka biriyle evlenmiş, annesi de başka bir adamla,tabii adam kızı sevmiyor. Kız da tek başına yaşıyor. Annesi çok üzgün bu da annesine üzülüyor, ayrıca arkadaşlarının problemleri var, genelde hep erkek yüzünden problem olduğundan, hayatını sevdiğini söylüyor (yalnız olmayı seviyormuş)  Ama ben annesiyle tanıştım dün  Kadın benimle tanışmak istemiş, kız bana sonra dedi ki: sen annemle tanıştın ve bu hiç de iyi değil. 

Eski erkek arkadaşı sanırım çok incitmiş ve kızın inancı kalmamış. Ben bu kız konusunda çok hassasım. Yanlış bir şeyler yapmaktan çekiniyorum. Kızın bana güvenmesini istiyorum, bunun için zaman şart biliyorum ancak dikkat etmem gerekenler şeyler olmalı. Cinsellik derdim yok, kıza o yönden hiç yaklaşmadım, o beni yeterince öpüyor zaten :) Ama güven konusu sıkıntı, mesela kız benimle hiç bilinmedik bir yere gelmeye çekiniyor. Güvenini kazanmak için neler yapmam gerek.

İşin kötüsü, Türk kızları ile Avrupa kızları arasında biraz fark var. Buradaki insanlar çok rahat, ailevi, ahlaki ya da dini kurallara bağlı değiller (Kız ateist zaten buradaki birçok insan gibi ama önemi yok şimdilik bunun) Bu kızı kurallara bağlamak da istemiyorum ki muhtemelen kaçacaktır iyice.

Nasıl yaklaşabilirim bu kıza bilmiyorum. Bir de bunlarda öyle hediye verip-alma muhabbeti pek yok ve ısmarlama olayları da yok, bir şey ısmarladığında şaşırıp kalıyorlar, aşırı cimriler genellikle, öyle yetişmişler, suç onların değil tabii… Farklı ve ilgilerini çekebilecek neler yapabilirim? Özellikle Avrupa’daki kızlar hakkında tecrübeleri olanlar varsa söylerlerse gerçekten iyi olur.

Yabancı bir foruma girdim, kız ayarlama teknikleri üzerine bir site, oradan chate bağlandım, ortak chatte benimle yazanlar hep aynı şeyi söyledi. Kızla ilişkiye gir, ne kadar çok girersen o kadar bağlanır… Dalga geçtiklerini sanmıyorum ama zaten buradaki insanlar istediğimi zaman birbirleriyle ilişkiye girebiliyorlar, serbest her şey, adam köşeye çekip işini halledebiliyor.

Kızı gezdirmek için farklı bir yerlere götürmek istiyorum ama işte zaman sıkıntı, ama ayarlayabilirsem tavsiye edebileceğiniz yerler nelerdir (Schengen Bölgesi içinde tabii)

Not: Alkol, sigara, esrar kullanmıyorum, kızda alkol ve sigara var. Ayrıca Çekçe’nin yanında İngilizceyi, İspanyolca ve Rusçayı iyi biliyor, Almanca ve Fransızcayı az seviyede biliyor. Çalıştığı yerde 30 000 çek korunası alıyor 2.5 milyar gibi bir şey. Bir tane de arabası var. 

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, dilerim bir şeyler çıkarabilirim buradan..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Parçanın içinde cevaplar mevcut ;

Özgün olması, olduğu gibi davranması lazım arkadaşın..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    güven karşılıkldır sen ne kadar güvenirsen o kadar güveneceğini düşünüyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kıza odun gibi dawranma sakın kendini aşmaya çalıştığını gerçekten ona değer werdiğini we onunla olmak için çabaladığını hissettir  otomatik güweni yawaş yawaş kazanırsın ben kendi adıma özweriyi çok sewerim we o beraberlikte tek taraflı özweri warsa bi yere kadar şans weririm bu durumların olmaması için ona ilgini wer hayatında önemli noktalarda olduğunu hissettir sen ol kendin ol bu emin ol farkını göstericektir 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

sen ol kendin ol bu emin ol farkını göstericektir 

-----------------------------

devrik olmuş sanki...

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Bak kardes  sakin ama sakin kizi turk kizlari gibi dusunme,ona seni seviyorum deme sakin  daha yeni tanismissin direk sana  nasil bukadar cabuk der  lafi kor  aa aa aa  olursun...Anladigim kadariyla aranizda  sadece  arkadasliktan  birazcik daha otesi  var (yeterince opuyor demenden cikardim).Sex yapmaktan cekinme  yapmassan gider  baskasiyla  yapar  haberin  olsun,istedigini ver  tatmin olsun..Elinden geldigince beraber takil cok eglenceli ol.Dogu avrupalilar  sever boyle seyleri..Annesiyle arani cok iyi tut.. Eger birgun iliskiye baslarsan  sakin  turk damarini gosterip, onu giyme ,bunu yapma ,suraya gitme  deme kacirirsin  bastannn..Arkadaslarina cok iyi  davran  cunku bu  gotlerde turk irkciligi  var  kizin  aklini bulandirabilirler..

Kizla takil hep dediysemde  her daim kicinin dibinde  olma, deli gibi asik olsanda  sakin  ama sakin  gosterme  takii  is ciddi olanakadar... daha  boyle  uzar  gider..Bu arada bakma  onun yeniciktim iliskiden dedigine  bunlarin sagi solu belli olmaz bulur bitane  daha...

Haci avrupada kari kiz cok  yasin kac bilmiyorum ama  sunu  soylim  birkiza takilip zamanini harcama,birtane varsa  muhakkak bir kactanede yaninda olsun  yoksa cok pisman olursun..Ha  kizi seviyorsan  sev  ama  cikan firsatlarida  degerlendir.. vede asla ama asla guvenme..(aldatma konusunda demiyorum  sevdimi hayatta aldatmaz ama  isine gelmesse basar tekmeyi gecmisi hice sayarak)

TAVSIYE

Takil hayatini yasa, ciddi olma yabanci kizlarla.............

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    muhteşem bir konu çentik...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

ben bi çek kızın peşinde bi süre kostum da muvaffak olamamıştım:) ama avrupalıalr yada slavlar yada onlara yakın ırklardaki kızlarda sunu kesfettim arkadaş içeceksin ve dans edebileceksin. İçmiyorum yazmıssın, içkinin sudan ucuz oldugu çek cumhuriyetinde ne işin varD::D:

Kısacası en az o kız kadar içebilmen olayı içki masalrında bağlaman alzım hocam..

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Zıpla zıpla zıplamayan ib*e.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

walla ben cok rahat elde edebiliyorum  2 3 lafıma bakıyor :D

Break Dance Bboy MaxeL