Bir Türlü Çökertemedim Şu Pis Heriflerin Sitesini !!
-
Bu şerefsizlerde herbok var. Baba parası yiyen göt oğlanları uyuşturucu şöyle yok dün nasıl bulduk kafayı türünde muhabbetler yapıyor paso. Pkk sempatizanları var ama salaklar farkında değilller tek söyledikleri demokrasi var onlar da haklı.1 haftadır uğraşıyorum indirdim siteyi açıklarını buldum biraz ama çok uğraştırıyor. İsteyen varsa el atabilir arkadaşlar.
-
Siteye Üye Oldum Sonra Anaconda Diye Bi Kullanıcı Yok Dediler Sildiler Heralde
-
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.dangalakça cevaplar yazmayın bu başlığın altına.isteyen varsa el atabilir ben uğraşıyorum. yok sitenin reklamını yapma yok hack siparişi verme. bu nedir ak çocuk musunuz !
-
al işte. dallamalık bedava ak.ben derim ankara sen dersin götüm kara !
-
Tahribat Eski Tahribat Deil Kufurler Hava Ucusuyor
-
sleepwalker bunu yazdı:
Bu şerefsizlerde herbok var. Baba parası yiyen göt oğlanları uyuşturucu şöyle yok dün nasıl bulduk kafayı türünde muhabbetler yapıyor paso. Pkk sempatizanları var ama salaklar farkında değilller tek söyledikleri demokrasi var onlar da haklı.1 haftadır uğraşıyorum indirdim siteyi açıklarını buldum biraz ama çok uğraştırıyor. İsteyen varsa el atabilir arkadaşlar.
dalmayın lan ...! içinde beyoglu gecen sitelere ben yasadıkca dokunmayın !! :):):)www.taksim.com u da hackleyın :):) cok sevdıgım bı abüm yapıyo.. ofisi de ımam adnan caddesınde do-rock bar ın yanında
-
ben birşey demiyorum daha arkadaşlar.kimse bana sataşmasın ne demek istediğim ilk mesajda açık.kimseye hack siparişi vermiyorum.ilgilenen varsa dalsın, he yok samimi deilsin derseniz bulaşmayın.küfrederek rahatsızlık verdiğim için de kusuruma bakmayın asabileştim haksız yere yargılanınca.