Bir Undetecter Yazmak ??????????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nailgg
    nailgg's avatar
    Erkek
    slm milled
    başlıkta da dediim gibi antidote tarzı bişey yazmak istiyorum ama bunu nasıl yapıcağıma dair bi fikrim yok. sadece bazı packerların exenin başına bi asm kodu koyup exeyi cryptlediklerini biliyorum o kadar ama bazıları da farklı yöntemlerle çalışıo sanırım

ne yapıcağımı bilmiorm walla önerilerinizi bekliyorum
    eğer böyle bişey yapmayı başarırsam açık kaynak kodlu olarak yazıcam(inşallah :d)
    tşk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    güzel düşünmüşsün arkadaş ama o kadar bilgi seviyesine sahip birinin burda olacağını sanmıyorum vb de, ir2 var ama uğraşmıyor..

www.planet-source-code.com da varsa vardır veya http://www.codes-sources.com/ a bak

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bunu vb gibi yüksek seviyeli bir dilde yapılması imkansız.Yüksek seviyede assembly bilgisi gerekiyor.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    vb de asm de de kullanılabiliyor ama dediğim gibi profesyonel bir iş..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vbde asm kullanmanla olayın bir alakası yokki asm yi ben soyutlayarak konuşuyorum.Ben saf vb ile yapılıp yapılamayacağı konusunda konuştum.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ertan hocam kızma ama bu hareketlerinden çok rahatsız olduumu belirtmek isterim...
    maalesef tahribatı çok küçük gördüünüze inanıyorum.
    ne zaman bir konu olsa hemen tbtden bilen yok,yapan olmaz gibi şeyler söylüosun ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyo.r dierlerini ediyor mu bilmioyrum..
    ama bu beni çok rahatsız ediyor.
    çok baba vbcilerede var yaptıı işleri söylemeyn..
    anlamıyorum neden iki de bir de yok tbtden çıkmaz falan filan gibi laflar söylemenizi.
    ve yaptıının ayıp olduunu düşünüyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    firex anladım hoca dediğini ama vb de yapılır bu olay.. kasar o farklı birşey

oksi hocam lafımı yanlış anladıysan pardon.. tbt yi küçük görmem ama seviye malum, ben hacker değilim, ben programcıyım,orta seviyeli diyelim.. tbt de birçok kişi tanıdım, profesyonel olanları da biliyorum.. büyük çoğunlu programlamadan anlamıyor bile,zaten programlama ile ilgili konulara bakarsan fazla msj olmuyor..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    asm de upx tarzi bir exe packer yapmanız lazım. Anti dote o mantıkla çalışıyor. Yani kendisi bir exepacker dır. ASM bilirsen kaynak kodlar va r değiştirir yazarsın. Yani bir header yazman lazım o iş için.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nailgg
    nailgg's avatar
    Erkek
    birincisi, çoğu arkadaşın dediği gibi aslında exe packer yazmak vb c++ delphi farketmez, hepsinde işi yapan asm kodlarıdır vb sadece asm kodlarını exeye koyar o kadar

ayrıca beyler ben aslında bu işi şimdi manuel olarak bile yaparım diye düşünüyorum işin mantığı şu mesela şimdi bi exeyi hex editorle açın bi sürü 00 olan yerler wardır çoğu exe'de işte oralara asm kodu yazabiliyoruz. ama sorun olan şu, asm kodu olarak ne yazıcaz ?
    yani şunu yazsak

(şimdi bu kodları vb olarak yazıyorum asm olduğunu düşünün siz :D)

open "c:\asdasdasd.exe" for bilmemne as #asd
    exeyi bunun içine çıkar
    close
    shell "c:\asdasdasd.exe"

yani asm kodu olarak yazmamız gereken şey ne üstteki gibi bir yere çıkartıp onu çalıştırmaya kalkarsak crypt in hiçbir özelliği kalmaz çünkü real-time protection yapan antivirusler c:\asdasdasd.exe'nin decrypt edilmiş hali oluştuğu anda üstüne atlar ve bizi engeller..
    bunun yerine programı çalışan başka bi uygulamanın memorysi altında çalıştırabiliriz(bu yöntemle taskmanager'dan da gizleyebiliriz) ancak bunu yaparken yine decrypt edilmiş halini çalıştıracaz ram'de ve realtime prot. antiler doal olarak yine atlar(rami de tarayanlar tabi)

ama benim hala anlamadığım bişey var upx bu işi nasıl yapıo??
    yok mu yaw buralarda üst düzey bi uzman fln
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    öyle bir şey yapılmıyor zaten. Hexdecimal kodlar xor algoritmasıyla (genellikle xor ) ile sıkıştırılıyor ve ve dosya açıldığında yazılan header o hex codlarını HAFIZADA açıkıyor ve çalıştırıyor. Yani olay hafızada bitiyor. o yüzden anti virüsler tanıyamıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nailgg
    nailgg's avatar
    Erkek
    e o zaman sorun olan da memoryde nasıl çalıştıracağımız. zor iş değil mi :(
Toplam Hit: 2759 Toplam Mesaj: 11