folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bir Videonun İstediğimiz Kısmını Nasıl Tekrarlamalı Oynatabiliriz?

Bir Videonun İstediğimiz Kısmını Nasıl Tekrarlamalı Oynatabiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Örneğin K-lite veya GOM'da 12. ve 13. dakika arasını tekrar tekrar ve sadece o aralığı oynatmak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bu konuda aklı/bilgisi benden daha çok kesen birileri illa ki çıkar ama, ben gene de bildiğimi yazayım :))

manuel olarak oynatmak istiyorsan, gom playerda  sağ sol tuşları ile ileri geri sarma ayarı var. o ayarı (saniye ayarını) videonun üzerindeyken f5 yap, çıkan ekranda playback ve üst sekmelerden de time jump ayarı ile ayarla. izlemek istediğin bölüm bittiğinde geri tuşuna basarak tekrar ayarladığın saniye kadar geri gidersin.

otomatik olarak yapsın diyosan bunu yapabilen bi oynatıcının olabileceğini sanmam. sadece iyi bi video editörü ile o bölümü kesip arka arkaya ekleyerek yapabilirsin. uvs bu iş için idealdir.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

KMPLayer'da A-B arası diye bir şey vardı sağ tık menüsünü kurcala az

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

adobe premier diye bir programla o  isteğin bölümü keser  yeni bir bantta peş peşe yapıştırırsın... google da artırsan movie edit diye  bir kaç program bulursun ve oradan istediğin kısmı çeker windows medya playerde tekrarı açarsın o bittikçe başa tan oynar durur..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

media player terminolojisinde a-b repeat diye geçer bu olay. kısayol tuş ayarlarını karıştır, nerede a-b ibaresi görürsen. karşılığındaki kısayol tuşlarını kullan. önce a'yı seçiceksin. sonra b noktasını. kendiliinden loop'a alacak zaten. eğer tutorial falan izliyorsan vlc player tavsiye ederim. 

hd filmler için km player

divx filmler için bs player

tutoriallar için ise kesinlikle vlc (sebebi oynatma ayarlarının diğerlerine göre daha fazla ve kaliteli olması. Örn; eğitim seti playlisti yapıyorum. hepsini 1.5x hızında oynatıyorum. önemli noktaları a-b ile repeat edip bir kaç kez daha izliyorum. yada bildiğim konuları ilerletiyor yada bir sonraki videoya geçiyorum. tabi bunların hepsini shift, ctrl, alt + mouse tekeri kısayoluyla yapyorum)

Triumph tarafından 16/Eyl/12 11:28 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Hallettim ilgilenenlere teşekkür ederim.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 1697 Toplam Mesaj: 6