Bir Virüs De Benden.......... Ne Çektim Bikaç Gündür Yaaa
-
selamlar . pc yi spylardan trojanlardan temizlesin diye bikaç pro yüklediim yüklemez olaydım.
bilgisayara yüklediğim o virüz tarama prolarını kaldırdım.hepsini sildim. ama şu an bilgisayar açıkken her "10 dk,16 dk,24 dk dabir pop-up penceresi açılıyor . explorerde google ın ana sayfası çıkıyor.bu mereti neyle temizleyebilirim.bazan da aynı pop-up penceresi gibi
kamera sohbet penceresi açılıyor. ne idüğü belirsiz bi karı var hareket yapıyor karşımdan hadi yaz fln diyor.hele bir yardım edin. -
ya ne kurcalıyon o o antispy kalmıyodurda şimdi çok pis oluyo onlar ya bu virüsü temizlemek için bu antiyi indirin antiyi inriyorsun bu sefer lisansr satın alın uzayıp gidiyor :D
hoca ağ destekli güvenli kipte çalıştırıyosun combofixi yükleyip ilerletiyorsun ne derse sana sen he de :D
reset atacak pc sonra compfix yine bişiler yapacak ne derse he de strese sokma programı :)=
sonra bi reset at düzelmişse düzelmiştir düzelmemişse in format baybi mucjjxxs :)
-
sistem geri yükleme yada format :)
-
combofix var ama bi halt ettiği yok. bişiler yapıyo sonra cmd gibi mavi bi pencere açılıyo rapor vermiyo. avast var onu kapat diyo . onu da kapatıp
comboyu çalıştırıyom ama değişen bişi yok. format zor. yapamam ne varsa gider elimden. sakata gelirim. profesyonel biri lazım ki onu sil bunu silme diyeyim.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
combofix var ama bi halt ettiği yok. bişiler yapıyo sonra cmd gibi mavi bi pencere açılıyo rapor vermiyo. avast var onu kapat diyo . onu da kapatıpcomboyu çalıştırıyom ama değişen bişi yok. format zor. yapamam ne varsa gider elimden. sakata gelirim. profesyonel biri lazım ki onu sil bunu silme diyeyim.
-----------------------------arkadaşım benim kombo zaten dosta çalışıyor bütün programları kapat yada güvenlik kipte aç oda olmadı reset atmasına izin verki programlar çalışmadan temizlesin
combo temizlemezse hiç biri bişi yapamaz onu diyim sana kendim şahit oldum ordan biliyom
senin sistem geri al belleğinde silinmiştir alamıyosundur
-
buraya :
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=39692
-
Valla benzer bir sorun Kafem Varkenler Gelmişti Başıma, Tüm Antileri Denememe Format atmama Rağmen Kurtulamamıştım, Ağa Bulaşmış diyede Uraşmıştım, Tüm Kafeyi Yeniden Kurmuştum yine Boş. En son Modem Giriş Şifrelerini Değiştirdim, Firewallerini Devreye Soktumda Kurtulmuştum. Sanırım Modem Root yada benzer bişey Yapıyorlar, Japon bi site Popup Sayfası Geliyor idi benimkinde. Makine Sapıtıyordu.
-
sagol tsk...