folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Bir Virüsün Açtığı Backdoor Nası Kullanılır ?

Bir Virüsün Açtığı Backdoor Nası Kullanılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ya şimdi bi çok küfür felan yerim ama olsun :P
    diyelim mydoom virüsü bi servera girmiş.. bende o virüsün portunu kullanarak o makinaya girip tüm o serverda barınan sitelerin kodlarını yürütmek istiyorum bunu nası yapabilirim ? o porttan nası girerim ? veya girebilir miyim? veya o porttan nası yararlanırım ?

bi programla tarattıımda

High security vulnerabilities (1)
    Backdoors - Open ports commonly used by trojans (1)
    Mydoom(3127)

diye çıkıyor..ordan merak ettim .. dalga filan geçmeyin varsa bildiğinizi söyleyin önemli benim için :D

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla güzel soru bende merak ettim bilen avrsa söylesin valla arka kapıa çıyor ma sadece kendisimi giriş yapıyor yoksa bizde o kapıalrdan gireibilirmiyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    Mydoom virusunu yazan elemani bulun eger bir client yazmissa virusu icin baglanirsiniz.Isteyenin bir yuzukara vermeyenin iki yuzu. Pek sansiniz yok ama deneyin yinede :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    Aşağıda yazılanlar tamamen kendi fikrimdir bişeye dayanarak sölemiyorum sadece tahmin yürütüyorum.

Bak arakdasım sey olabilir mesela o portu kullanan bi trojan yazarsan adama srver yedirmene gerek kalmaz bunu bi deneyim nasolsa mCYargic ın programlama bilgisi iyi.

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    o portu kullanan bir trojan yazsaniz bile yinede o trojanin serverini yedirmek zorundasiniz.Illaki her acik porta trojan yazip baglanilabilinir diye bir sey soz konusu degil.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    mcyargicin programlama bilgisi iimi?
    way a.q saman altından su yürütüyomuş dallama

şöyleki zaten mytob un o portu açtığı bilindiği için avlar firewall lar o portu denetlerler
    kapatırlar zaten
    zaten bi sniffer yoksa nasıl şey etcen o porttan?
    3127. porta başka b araçla girmeye çalış bence

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    Böyle basit sanmayın arkadaşlar o virüse bağlanmak için veya veri göndermek için mutlaka adam kendisi bir güvenlik yapmıştır herkez o virüse bağlanmaması için güvenlik olması şart zaten değil mi?

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Mydoom un kodları internette var, eğer portu açtıktan sonra, o porttan veri bekliyosa, bunu kaynak koddan da görürsünüz. Ama kim uğraşcak¿ git sosyal mühendislik yap adama sen bi trojan yedir daha kolay :Pp

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 8