Bir Yol Düşündüm Acaba Nasıl Sizce...
-
Kardeşler ilk önce saldırı ve taktıktık bolumune acmamın tek sebebıını anlatayım
Televizyon izliyordum biraz once ve aklıma bu fikir geldi dedim hemen paylaşayım bu fikrimi tahribat müritleriyle şimdi host şirketleri bir pcden veya birkaç pcden yonetılıyo değil mi (tabi bu yapacağımızı kuçuk host şirketlerinden deneyınız aksı halde buyuk şirketlerin makınalarından asla chat yapılmadığını akıl etmenız gerekır) ve bu makınadan adamlar hem işini goruyoo hemde zaman geçırmek ve şırketlerın ıslerını gormek için msn takılırlar ben dedımkı bu şirket yonetıcılerıne bır kız gıbı gelı onlarla konuşup (bu konuşma oyle 10 dakıka konuşup saldırmak değil gunlerınızı verın verınkı bır pcde okadar kayıt var hepsını alabılmek ıçın sabredın) server bulaştırsak mail yoluyla veya ne bıleyım başka yollarla bılgılerını alsak nasıl bır yol olur acaba sızler katılırmısınız ama guzel ve akıllıca bır yontem bırazda lamerce...
Bilgileri aldıktan sonra ılk once kendı sıtelerını sonrada uye sıtelrını hacklemek gerekır
Dıyeceksınız makınalrında guvenlık çemberı vardır dıyeceksını okadarda guvensız olmaz dıyeceksınız ama ben muşterı kılığına gırıp bazı host şirketlerinin hackerlara karşı guvenlılığını sordum hepsıde basıt cevaplar verdı eğer bıraz kendınızı zorlarsanız mutlaka basıt bır host şirketinini anında ındırırsınız bılmem katılıyormu buyuklerım bu fikrime
saygılarımı ıletıyorum...
-
e buyur önden sen
-
Host Firmam var benim bunuda çoqu kişi bilir tahribat da kardeşim gel bakalım nasıl yapıcan o fikrini çok merak ettim .. Çoğu host firması olan kişilerdede hack bilgisi vardır host firması olan kişi elbet bi boklar biliyordur boşa kürek sallamaz + güvenliqini her zaman korur .. ( Bazı Kişiler İçin ) ..
Ha diyorsan salak adamları bulucam bi dene ama bişey elde edemezsin ..
Daha kısa yöntemleri var bu işlerin .. bi listpath lede bi makinaya girebiliyorsun .. ne diye kız olarak gidicende uğraşıcanda yok bilmemne yapıcan aklını çalıştır daha kolay yöntemleri bulmaya çalış biraz bilgi edin tahribat ve bi kaç sitedeki dökümanları oku bir dedicaded servera nasıl ulaşabilirsin öğren..
Ulaştıqın zaman yazma izni varsa makinada senindir Yoksa Bilmiyorum artık ..