Birada Kadınlık Hormonu Bulundu
-
Kanada Sağlık Enstitüsü’nün yaptığı bir araştırma sonucunda, erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği, çünkü birada kadın hormonları bulunduğu ortaya çıktı. “Erkeklerin bira içince kadınlaştığını” iddia eden bu teori şu şekilde test edildi: 100 erkeğe 6 bira bardağıyla bira içirildikten sonra davranışları izlendi ve hepsinin de; • kontrolsüzce kilo aldıkları, • düşünmeden anlamsızca konuştukları, • gereğinden fazla duygusallaştıkları, • araba süremedikleri, • mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, • hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve • hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi. * Enstitü, daha başka teste ihtiyaç duyulmadığını açıkladı. Bunların kadınlaşma belirtileri olduğunun aşikar olduğu söylendi.
-
teori ilginç,imzan güzel :D
bira mayalı içki olduğu için kilo yapar alkol beyin hücrelerini uyuşturur bu yüzden dengesizlik yapar sarhoşlar kontrol edemez kendini ama sadece bira değil rakı veya viski içenlerde de bu görülür..bana saçma geldi ama sağol.
-
• kontrolsüzce kilo aldıkları, • düşünmeden anlamsızca konuştukları, • gereğinden fazla duygusallaştıkları, • araba süremedikleri, • mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, • hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve • hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri fark ettiysen bunlarin hepsi kadinlarin alkol kullanmasada sahip olduklari genel ozellikler.. :P
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
• kontrolsüzce kilo aldıkları, • düşünmeden anlamsızca konuştukları, • gereğinden fazla duygusallaştıkları, • araba süremedikleri, • mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, • hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve • hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri fark ettiysen bunlarin hepsi kadinlarin alkol kullanmasada sahip olduklari genel ozellikler.. :P
farkettiysen erkeklerden bahsediyor :) orda kadınlardan benzetme yapmış . prof da o özellikleri kadına adamış zaten.. -
zaten bence dedim senin fikrin sana benimki bana ben yorumumu yaptım..
süper konuşan kız arkadaşlarım var..
süper araba kullanan kadınlar var..
hata yapmadığını da genelde yurdum erkeği kabul etmez..
gereğinden fazla duygusal erkekte olur kadında hatta gereğinden fazla gaddar olanlarda vardır iki cinste de.
saçma bir teori bence ama paylaşımın için sağol ;)
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------zaten bence dedim senin fikrin sana benimki bana ben yorumumu yaptım..
süper konuşan kız arkadaşlarım var..
süper araba kullanan kadınlar var..
hata yapmadığını da genelde yurdum erkeği kabul etmez..
gereğinden fazla duygusal erkekte olur kadında hatta gereğinden fazla gaddar olanlarda vardır iki cinste de.
saçma bir teori bence ama paylaşımın için sağol ;)
abicim teori değil ya aksjdaksjfkasjg iyi güldürdün beni bildiğin taşak geçme olayı :D araştırma gerçek filan değil taşşak amaçlı yazılmış bişe okuyup gülceksin sadece :D