Biraz Gülelim Eğlenelim.
-

bu ve benzeri resim , karikatürler var ise paylaşalım :)
-
Yasaklı dönemler 70 ler :)
polisler bir eve baskın yapar bir kitap bulur Lenin'in Örgütlenme kitabıdır.
Vilademir Ilyic Lenin :)
Tabi kitabın üzerinde V.I Lenin yazar , polislerden birisi "lan biz birtanesiyle başa çıkamıyoruz bu 6. Lenin nereden çıktı" der :)
-
ComputerWolf bunu yazdı
Yasaklı dönemler 70 ler :)
polisler bir eve baskın yapar bir kitap bulur Lenin'in Örgütlenme kitabıdır.
Vilademir Ilyic Lenin :)
Tabi kitabın üzerinde V.I Lenin yazar , polislerden birisi "lan biz birtanesiyle başa çıkamıyoruz bu 6. Lenin nereden çıktı" der :)
buda süper :) hocam
-
bende bir sözlükte denk gelmiştim çok hoşuma gitti aynen iletiyorum.
kimin cennete, kimin cehenneme gideceği belli olmuştur, haliyle lenin'i cehenneme atmışlardır. lenin cehennemde boş durmamış, propaganda işlerine devam etmiştir.- biz burada yanıyoruz, onlar cennette zevk-i sefa içinde, adalet mi bu? böyle tanrı mı olur?
gibi söylemlerle cehennemi karıştırmış ve cehennemde isyan çıkmıştır. melekleri tanrıya gelip,
- efendim lenin cehennemi karıştırdı, yaptığı söylemlerle isyan çıkardı efendim.
- onu alın oradan cennete atın.
lenin cennete koyulmuştur ama lenin bu boş durur mu? başlar yine
- ulan biz burda zevk-i sefa içindeyken yoldaşlarımız cehennemde eziyet içinde yanıyorlar, böyle eşitlik olmaz bu adalet, hak değil
diyerek cennette de bir isyan çıkarmayı başarmıştır, melekler gelir tanrıya
- efendim lenin cenneti de karıştırdı.
- onu alın bana getirin.
melekler lenin'i alır tanrının huzuruna çıkarır, tanrı ile lenin beş dakika baş başa kalırlar. melekler lenin'nin çıkacağını beklerken tanrı çıkar ve melekler sorar,
- tanrım ne oldu?
- tanrı yok, yoldaş var.
-
Üçüde harbi sağlanmış. V.I.L. hakkında hiçbir şey bilmemekten utandım doğrusu. :)