folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biraz İçimi Dökmek İstedim

Biraz İçimi Dökmek İstedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    gecen dönemdem bir sınav var hoca ne zaman hazır olursanız o zaman gelin yapayım dedi 6 haftadan beri hep bir şey cıkıyor ya arkadaşlar iyi çalışmıyor en sonunda gecen hafta kararlaştırdık bu gün için sınava girecez diye hocada gecen haftadan bir kaç kişiye siz derslere geliyorsunuz haftaya quiz e girerseniz ek puan verecem dedi (bu gün için) bende dün sınava diye calışınca quiz kaldı ben haftayada quiz e girerim dedim genelde giriliyor fak etmez akşam geç yatınca yarım saat sınava gec kaldım sınava girmek için konuların yazılı oldugu bir brlge lazım benim aklımda konular ama sırf  o belge olmadıgı için sınava giremedim sınav var diye quiz e de çalışamadım azını krayım yaa ulan bedevi değilim ama çölde yalnız yürüsem kutup ayısı gelir beni bulur....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    :S gercekten üzüldüm adına. ama naparsın hayat böuyle birşey işte, insana acımayabiliyor.. belkide sınava girememen ve quize hazırlanamaman pahalıya patlicak ama iş iştende gecmiş artık..  acını paylaşmaktanda başka birşey elimden gelmiyor.. geömiş olsun.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek

okunetkomik bunu yazdı:
    -----------------------------
    :S gercekten üzüldüm adına. ama naparsın hayat böuyle birşey işte, insana acımayabiliyor.. belkide sınava girememen ve quize hazırlanamaman pahalıya patlicak ama iş iştende gecmiş artık..  acını paylaşmaktanda başka birşey elimden gelmiyor.. geömiş olsun.

okudugun için teşkkürler 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    gecmiş olsun kardeşim işler bi ters gitmeye görsün tüm işler tersleşir delirtir adamı bilirim o duyguyu...

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

vay be benm başıma hergün gelio böle olaylar deli oluyorum ya

ama cenabet gezmycem bundan sonra:)

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enqaz
    enqaz's avatar
    Erkek
    hacım namaza başla.

Türbana hayır. Yaşasın AYYAŞİZM. Yaşasın ZİNAİZM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

enqaz bunu yazdı:
    hacım namaza başla.

Biz genelde başımızdan büyük bir hadise geçtiğinde.Arkadaşlarla olm bu sefer kesin başlıyoz hatta cuma'ya bile giderik lan derdik.Bu durumda arkadaş isyan etse

daha doğru olur.

Geçmiş olsun vardır bi hayır.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Sokmuşum quiz'e dayı oğlu.

Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 8