Biraz Yardımınıza İhtiyacım Var
-
Beyler benim acil olarak belgesellerden alınmış logosuz tatlı su yaşamı resmine, içme sularıyla ilgili kısa filmlere, su kirliliğiyle ilgili kısa filmlere ihtiyacım var. Ama hepsinin logosuz olması lazım, bir projede kullanacağım. Sabaha kadar vaktim var, yardımlarınızı bekliyorum.
-
Dostum son dakka olmuş, çiş dona gelmiş acil diyosun. Yani bu çalışma heralde Pazar sabahı verilmedi sana..
Neyse bu saatten sonra sana video yollıcak adam bulman zor da, sen internetten videoları bul indir, logolu mogolu farketmez, sonra en basitinden virtualdub gibi bi programla logoyu kapatacak şekilde filtre ekle. En kısa çözüm budur.
-
kazasker1 bunu yazdı
Dostum son dakka olmuş, çiş dona gelmiş acil diyosun. Yani bu çalışma heralde Pazar sabahı verilmedi sana..
Neyse bu saatten sonra sana video yollıcak adam bulman zor da, sen internetten videoları bul indir, logolu mogolu farketmez, sonra en basitinden virtualdub gibi bi programla logoyu kapatacak şekilde filtre ekle. En kısa çözüm budur.
lan olm tek işim bu mu benim :| 8 tane serverla uğraştım, orospu çocuğunun birisi serverları doğru düzgün kuramamış, ad sinden mail enable ına kadar ayarlarıyla uğraştım durdum. sunum da haliyle götüme girdi yoksa yardım falan istemezdim.
-
Pardon çok özür dilerim.
(Bu arada lan oğlum derken herhalde yaşın benden bi hayli fazla. Ben 43'üm sen kaçsın?)
-
kazasker1 bunu yazdı
Pardon çok özür dilerim.
(Bu arada lan oğlum derken herhalde yaşın benden bi hayli fazla. Ben 43'üm sen kaçsın?)
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim :| Özre gerek yok, 31 yaşındayım, senin yaşının kaç olduğuyla da ilgilenmiyorum. Samimi gördüm öyle yazdım, özür bekleme dilemem. İlla arıza çıkamak istiyorsan yerim adresim bellidir çıkar gelirsin... burayı fazla meşgul etmeye luzum yok. -
Siyaset, din ve aşk konularının yasaklanmasını sonuna kadar destekliyorum. Tahribat yönetimine yazdığım özel mesajların yok sayılmasını istiyorum. Siz haklısınız.
(Çok korktum bu arada)