Birazda Böyle Videolara Hit Kazandıralım..(İstanbul Since 1453..)
-
http://www.youtube.com/watch?v=TIFjHAYKiYo
tesadüfen buldum cok begendim animasyon ve müzikler harika olmus umarım ilerki zamanlarda filminide görürüz
salak salak çizimli mal yunan videolarına hit kazandırcamıza buna tıklayalım :)
-
Ufukların Hükümdarı 7 iklimin Padişahı Fatih Sultan Mehmet Han hz. ve Hocası Akşemseddin hz.
Türk u Ekber ! güzel vidyo -
oooh şövenizme gel... gazımıda aldım yarın ilk işim gidip yunan deşmek olucak hadin selametle (F)
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
oooh şövenizme gel... gazımıda aldım yarın ilk işim gidip yunan deşmek olucak hadin selametle (F)
-----------------------------ne dion lan sen? ne şovenizmi? gemilerin karadan yürütülmesimi şovenizim? istanbulun alınarak bir ÇAĞ ın deişmesimi şovenizm? 3 kıtada hüküm sürmüs bir dönem dünyanın en güçlü imparatorlugu olmus bi yerin baskenti olmasımı sovenizm? ha? izmirde yasıosun daha iyi bilirsin bunları..9 eylül 1922 de M.Kemal'in denize dökmeside şovenizm deilmi?
bir milletin gercek tarihini anlatmasımı şovenizm? hangisi? Türk forumundasın hoca unutma bunu.yunan videosumu verecem burda?Sen kendi tarihinle övünmüomusun?Kendi ülkende kendi zaferini anlatan bi konu seni rahatsızmı edior?şovmu oluor?
tövbe..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
-----------------------------ne dion lan sen? ne şovenizmi? gemilerin karadan yürütülmesimi şovenizim? istanbulun alınarak bir ÇAĞ ın deişmesimi şovenizm? 3 kıtada hüküm sürmüs bir dönem dünyanın en güçlü imparatorlugu olmus bi yerin baskenti olmasımı sovenizm? ha? izmirde yasıosun daha iyi bilirsin bunları..9 eylül 1922 de M.Kemal'in denize dökmeside şovenizm deilmi?
bir milletin gercek tarihini anlatmasımı şovenizm? hangisi? Türk forumundasın hoca unutma bunu.yunan videosumu verecem burda?Sen kendi tarihinle övünmüomusun?Kendi ülkende kendi zaferini anlatan bi konu seni rahatsızmı edior?şovmu oluor?
tövbe..
-----------------------------hakkaten ne şovu movu kafan mı güzel aq ?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
tövbe..
alınmasına yada kazanılan zaferlere lafım yok youtubedan yada başka web sitelerinden yunanistanı feth etme çabaları 8)=
onlarında bitaraflarındaydı bu video?
-
kendi ülkenin yaptığı şov(!) u bu kadar dile getirmeye meraklı olacağına sana tavsiyem birazda 300 spartalı filmindeki yunan propogandasını her aksam tv lerde izlenen holywood filmlerindeki abd şovenizmini dile getirmeye çalıs.Sende biliosun burda herkes olumlu yönde yorum yapacak bunu bilip herkesin a dediğine ben b diyiym mantıgıyla sivrilme cabandan vazgeç bunuda taraflı düşünüosunuz ben tarafsızım din cercevesinde bakmıorum evrensel ve bilimsel gözle bakıorm semsiyesi altında olaki yapıosan vazgeç bundan.Bak profilindede hep sivri dilini kıs biraz die yorular yapılmıs bir kulak as bunlara.Daha öncede buna benzer bişeyi basbug topici altında katil diyerek yaptın tepki cektin.Yine cekeceksin burada.Herkesin duygularını düşünerek yorum yapmaya calıs o görüste insanların bulundugu yerlerde sivri yazılar yazarak sivrilmeye calısma
Kücük bi tavsiye...
-
sikişen maymun videosu versem daha cok ilgi çekerdi sanırsam