folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Birbirinden Bağımsız Masaüstü Nasıl Yaparım ?

Birbirinden Bağımsız Masaüstü Nasıl Yaparım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar birbirinden bağımsız masaüstü nasıl kullana bilirim yapabilirim 1 nci masaüstünde çalışırken 2 ncisine geçtiğimde tamamen ondan bağımsız olması lazım.

Pardus 2008 kullanıyorum.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    walla xp için yod'3D vardı onu kullanabilirdin ben bi ara kullanıyodum birbirinden bağımsızdı paradus için varmı bi bak internete bulursam veririm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batucynic
    batucynic's avatar
    Erkek
    Shock4Way3D - 4 Ayrı Birbirinden Bağımsız Masaüstü (XP için)

Alt + f1 gibi tuş kombinasyonları ile masaüstünüzü değişebileceğiniz bir program. işin güzel tarafı adamlar nasıl yapımışsa taskmanager v.s. hep bağımsız çalışıyor birbirinden.

DOWNLOAD :

http://rapidshare.com/files/77499786/Shock4Way3D.rar

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur / Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur / Sadıkane belki ol alemde serdar olur / Yar olur, ağyar olur, serdar olur, didar olur !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Cevaplarınız için teşekkür ederim sizlere arkadaşlar ama bu uygulamalar Linux altında çalışmaz.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hocam pardusu kurarken soruyo ztn 12 tane falan bağımsız masaüstü yaratabiliyosun yönetim paneline falan bak oralarda bi yerdedir pardusu kaldırmasam anlatırdım :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Çoklu masaüstü seçeneği senin dediğin @ pit10din tüm masaütleri aynı ondan bağımsız değilsin yani :D

Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 6