folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Birde Kongre Cıktı Başımıza

Birde Kongre Cıktı Başımıza

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

MİLLETVEKİLLERİNE VE ÖCALAN’IN KARDEŞİNE BÜYÜK İLGİ
    LEYLA ZANALAR GELİYOR
    AMAÇ KÜRT NÜFUSUNUN ÇOĞALMASININ ÖNÜNÜ ALMAK
    BU DÜNYA SULTAN SÜLEYMAN’A DA KALMADI
    SAVAŞIN NEDENİ PKK DEĞİL

Bu sözler bugun ankarada dtp kongresinde söylenmiş :S valla okuyunca bunalıma girdim abi bunlara birde ankaranın göbeginde söz hakkı tanıyorlar,sanırım duyduklarımız dogru.Gerçekten siyasi birliklerini tamamen kurmuş bunlar..Gelmeleri birşey degil umrumdada degilde bunlara bu sözleri söylerken neden birşey yapılmıyor ona anlam veremiyorum..Tmm dokunulmazlık varda iyide,herşey ortada neden kaldırılmaz bu dokunulmazlık,geçen milletvekilinin oğlu birisini ezdi 3 cocuk babası adam öldü.Adamı öldüren cocugun babası ben direksiyondaydım dedi ve cocuk kurtuldu adamada birşey yapmadılar dokunulmazlık var diye :(:( böyle iş mi olur a.q

Haberin Tamamı : http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=320094

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    diyarbakır-Eskişehir spor macında İstiklal Marşımız okunurken bir gurup eskişehir spor taraftarı İstiklal Marşımız ile birlikte "Şehitler ölmez,vatan bölünmez" diye tezahurat yapınca diyarbakır tribunundan büyük bir ıslık sesi yukselerek bu sloganı bastırmaa calısmasıda (kardeşlerimizin) zihniyetini gözler önüne seriyor.Sonuçta orayı dtp organize etmedi.Planlı yapılmıs degil bu yüzden kimsede buna provakasyın demesin bu zihniyetin dısa vurumudur.dtp de sadace bunu meclise tasıyor yani sözün kısası ne dtp nede onları destekleyenler ortdan kaldırılmadıkca bu sürer gider.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    akp iktidara gelmeden önce kaldıracam falan dedi ama tabiki de kaldırmayacak çünkü kaldırılırsa sanırım 30 kadar akp li hapis tehlikesiyle karşı karşıya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bak görceksiniz dtp kapanmayacak. 1 günde kapatılması gerekirken niye hala serbest ?

kapandı yerine başkası açıldı yine aynı.yine başka. başlarını ezeceksin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ahhh ahh bir kalksa dokunalmazlik.... bu ülke degismezse namerdim..... hemde kalkınmazsa namerdim....... yeterki dokunulmazlik kalksin. sadece yasa dokunulmazligi kalkmasin onuda mecliste rahat oy kullanmalari icin.. ama diger dünyevi islerinede bu dokunulmazlik kalkani altinda yapiyorlar.. yeter ulan kaldirin tüm dokunulmazliklari yeter yaw..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Abi eskiden ne güzelmiş ya asker verio iktidarın eline malafatı al bunla oyna diyo başa kendi geçio.

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Dikta lâzım dikta ...
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7