Birde Kongre Cıktı Başımıza
-
MİLLETVEKİLLERİNE VE ÖCALAN’IN KARDEŞİNE BÜYÜK İLGİ
LEYLA ZANALAR GELİYOR
AMAÇ KÜRT NÜFUSUNUN ÇOĞALMASININ ÖNÜNÜ ALMAK
BU DÜNYA SULTAN SÜLEYMAN’A DA KALMADI
SAVAŞIN NEDENİ PKK DEĞİL
Bu sözler bugun ankarada dtp kongresinde söylenmiş :S valla okuyunca bunalıma girdim abi bunlara birde ankaranın göbeginde söz hakkı tanıyorlar,sanırım duyduklarımız dogru.Gerçekten siyasi birliklerini tamamen kurmuş bunlar..Gelmeleri birşey degil umrumdada degilde bunlara bu sözleri söylerken neden birşey yapılmıyor ona anlam veremiyorum..Tmm dokunulmazlık varda iyide,herşey ortada neden kaldırılmaz bu dokunulmazlık,geçen milletvekilinin oğlu birisini ezdi 3 cocuk babası adam öldü.Adamı öldüren cocugun babası ben direksiyondaydım dedi ve cocuk kurtuldu adamada birşey yapmadılar dokunulmazlık var diye :(:( böyle iş mi olur a.q
Haberin Tamamı : http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=320094 -
diyarbakır-Eskişehir spor macında İstiklal Marşımız okunurken bir gurup eskişehir spor taraftarı İstiklal Marşımız ile birlikte "Şehitler ölmez,vatan bölünmez" diye tezahurat yapınca diyarbakır tribunundan büyük bir ıslık sesi yukselerek bu sloganı bastırmaa calısmasıda (kardeşlerimizin) zihniyetini gözler önüne seriyor.Sonuçta orayı dtp organize etmedi.Planlı yapılmıs degil bu yüzden kimsede buna provakasyın demesin bu zihniyetin dısa vurumudur.dtp de sadace bunu meclise tasıyor yani sözün kısası ne dtp nede onları destekleyenler ortdan kaldırılmadıkca bu sürer gider.
-
akp iktidara gelmeden önce kaldıracam falan dedi ama tabiki de kaldırmayacak çünkü kaldırılırsa sanırım 30 kadar akp li hapis tehlikesiyle karşı karşıya
-
bak görceksiniz dtp kapanmayacak. 1 günde kapatılması gerekirken niye hala serbest ?
kapandı yerine başkası açıldı yine aynı.yine başka. başlarını ezeceksin.
-
ahhh ahh bir kalksa dokunalmazlik.... bu ülke degismezse namerdim..... hemde kalkınmazsa namerdim....... yeterki dokunulmazlik kalksin. sadece yasa dokunulmazligi kalkmasin onuda mecliste rahat oy kullanmalari icin.. ama diger dünyevi islerinede bu dokunulmazlik kalkani altinda yapiyorlar.. yeter ulan kaldirin tüm dokunulmazliklari yeter yaw..
-
Abi eskiden ne güzelmiş ya asker verio iktidarın eline malafatı al bunla oyna diyo başa kendi geçio.
-
Dikta lâzım dikta ...