Birden Çok Adsense Hesabı
-
Günaydın müritler,
birden fazla adsense hesabı açmak istiyorum yakalanmayacağım bir sistem olucak 10 adsense yapıyorsam 10 farklı kişi adına 10 ayrı adrese 10 vds'den yapıcam. Ama her parayı çekmek istediğimde 10 kişiyi toplayamam ve adamın kendi isminden para kazanılıp başkasına verilmesi tuhaf bir durum. Ödemeyi nasıl alabilirim paypal kullanımı varmı adsensenin?veya çek ile ödeme alsam çek adrese postaylamı geliyor. eğer öyleyse başka birisi alabilir mi bunu? ya işte sorumu anladınız üzerine adsense açtığım kişilere muhtaç olmadan nasıl parayı çekerim.
-
4Senarist bunu yazdı
Günaydın müritler,
birden fazla adsense hesabı açmak istiyorum yakalanmayacağım bir sistem olucak 10 adsense yapıyorsam 10 farklı kişi adına 10 ayrı adrese 10 vds'den yapıcam. Ama her parayı çekmek istediğimde 10 kişiyi toplayamam ve adamın kendi isminden para kazanılıp başkasına verilmesi tuhaf bir durum. Ödemeyi nasıl alabilirim paypal kullanımı varmı adsensenin?veya çek ile ödeme alsam çek adrese postaylamı geliyor. eğer öyleyse başka birisi alabilir mi bunu? ya işte sorumu anladınız üzerine adsense açtığım kişilere muhtaç olmadan nasıl parayı çekerim.
Tam konu açıyordum bunu buldum, banada lazım bu sorunun cevabı. Güncel.
-
acaba tanışının adına yapıp sonra gelen parayı sana havale etse.
ama senin rakam fazla 10 kişi nasıl olur. farklı adesense açılsa niye sorun oluyor ki. şahsen bende böyle birşey merak ediyordum.
up
-
Çek postayla geliyor ve postacı normal gelip kapının altında atıp gidiyor diye biliyorum.Yani araklanma ihtimali var.Kaldıki çeki kırdırmanın ne kadar zor olduğunu Google'dan sorabilirsin.
Ek olarak Google'ı aldatamazsın.Aldatsan bile 1-2 sefer ödeme alırsın sonra banı basar.
mkyb tarafından 12/Tem/14 16:40 tarihinde düzenlenmiştir