folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Birden Çok Linktree Sayfası Oluşturma

Birden Çok Linktree Sayfası Oluşturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhabalar bir müzik grubuna site yapıyorum. 25 adet single var. Bunlar apple,spotify ve youtube musicte mevcut. Siteye müzikleri ekledik DİNLE butonuna basınca linktree gibi bir sistem çıkıp her şarkı için 3 platformunda linkini gireceğim ve istediğine basıcak ordan dinleyecek. Fakat linktree hesap açtığımda 1 adet profil izin veriyor. Bunu nasıl yapabiliriz? yani 25 adet şarkı için 25 adet linktree sayfası gibi. Kolayca ve hızlı çözmek istiyorum. Free servis olursa süper olur.

teşekkürler

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Ayrı ayrı profil çok uğraştırır bence. Yine de o şekilde yapmak istersen https://www.jotform.com/products/apps/ jotform birden fazla uygulama oluşturmaya imkan tanıyor, 25 taneye izin verir mi bilmiyorum

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Ayrı ayrı profil çok uğraştırır bence. Yine de o şekilde yapmak istersen https://www.jotform.com/products/apps/ jotform birden fazla uygulama oluşturmaya imkan tanıyor, 25 taneye izin verir mi bilmiyorum

evet tek profilde olmuyor zaten. bir html dosyada olur linktree gibi içerden linkleri değişirim 25 tane olarak upload ederim link çıkarım zaten htmller kaç kb olcak çok alan kaplamaz ama site olsa hazır yapıştırıp geçsem daha iyi olurdu.

https://66biolinks.com/demo/ -< bunda 25 adet izin veriyor ama benzersiz urlde sonunda /demo yazısı var. o yüzden yapmadım.

insidae tarafından 20/Haz/23 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

site yapiyorsun, component yazsana bunun icin?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

son care hocam simdi hizlica vermem gerek

insidae tarafından 21/Haz/23 11:16 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    end bunu yazdı

son care hocam simdi hizlica vermem gerek

Valla hocam, inan boyle bir servis aramaktan daha hizli halledersin kendin yazarsan.

Spotify, Youtube Music, Apple icin kolonlar olustur, Album ismi ve Parca adi isminde de kolonlar olsun bu tablonda. Normalizasyonu falan siktir et, toplamda kac veri var sanki.

Renderla gitsin ondan sonra.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 1423 Toplam Mesaj: 6
linktree linkfire