folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birden Fazla Babaya Sahip Olan EGO Şoförleri

Birden Fazla Babaya Sahip Olan EGO Şoförleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler sinirden resmen deliriyorum. Ankarada sürekli olarak mavi halk otobüslerini kullanıyorum. Seyahat ettiğim güzergaha tek araba çalışıyor ve bu otobüsler yarım saatte bir geçiyor. Bazen içlerinden tıpkı bugün olduğu gibi birkaç annesi kötü şoför çıkıyor beklediğim durağı gördüğü halde pas geçiyor. Birkaç kez başıma geldi sabrettim. Ama bugünkü tam anlamıyla dalga geçer gibi önce baya bi yavaşladı. Durağı biraz geçti. Ben koşmaya başlayınca gazı kökledi. O anda bi taksi çevirip o adi herifin ağzını yüzünü kırmak istedim. Plakasını alamadım ama arabayı tanıyorum. Yok yere 1 saatimi harcadı. Ben bu adamı egoya şikayet etsem ne gibi bir yaptırımları olur. Ben birbirlerini tutacaklarını düşündüğümden birşey olacağını sanmıyorum. Alayının a.q

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Şikayet et, işlem yapılıyor.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Müridler sinirden resmen deliriyorum. Ankarada sürekli olarak mavi halk otobüslerini kullanıyorum. Seyahat ettiğim güzergaha tek araba çalışıyor ve bu otobüsler yarım saatte bir geçiyor. Bazen içlerinden tıpkı bugün olduğu gibi birkaç annesi kötü şoför çıkıyor beklediğim durağı gördüğü halde pas geçiyor. Birkaç kez başıma geldi sabrettim. Ama bugünkü tam anlamıyla dalga geçer gibi önce baya bi yavaşladı. Durağı biraz geçti. Ben koşmaya başlayınca gazı kökledi. O anda bi taksi çevirip o adi herifin ağzını yüzünü kırmak istedim. Plakasını alamadım ama arabayı tanıyorum. Yok yere 1 saatimi harcadı. Ben bu adamı egoya şikayet etsem ne gibi bir yaptırımları olur. Ben birbirlerini tutacaklarını düşündüğümden birşey olacağını sanmıyorum. Alayının a.q
    -----------------------------

bak kardeşim , varsa kameralı cep telefonun bir dahakine cep telefonu ile kaydte, ondan sonra şikayet et , hatta önce youtebe koy , sonra tanıdığın herkese  ( tabiki burayada )  söyle , o uyuz şoföre bi ceza verilene kadar uraşırız  hep beraber,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Eğer şoförden öcünü almak istiyorsan hareket memurunu yani şoförün bağlı olduğu yerdeki amirini ara ve şoförün alkollü olarak işbaşı yaptığını ve işe alkollü devam ettiğini söyle yeterli. Anında çekiyorlar kenarı adamı. Herhalde bu da onu fıtık etmeye kafidir. Çünkü birkaç aynı tür şikayet daha yaparsan amirleri kıllanmaya başlar

Test edilmiştir bilgin olsun :D...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-78-0-0.html

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Egonun sitesine + telefon ile şikayetimi bildirdim. Hatta o kesmedi farklı kişileri de ayartıp aynı duraktan yolcularmış havasını vererekten onların şikayet etmelerini de sağladım. Eğer o da kesmezse farklı zamanlarda  farklı durakları pas geçiyormuş seneryosu ile birkaç şikayette daha bulunacağım. Umarım gereken yapılır ve olayımızın kahramanı olan zat da otobüsünün vites kolu ile münasebetini ileri boyutlara taşır. Nede olsa eleman aracını yolcu taşımak için değil eğlence amaçlı kullanıyor. Belki o zaman daha fazla eğlenir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

EGO Mavi Halk Otobüsü Şoföründen Dayak Yedik erto82  [06 Şubat 2009, 09:00]
    04. 02.2009 tarihinde saat 23:00 sularında Kızılay'da 220 no'lu özel otobüs durağında 06 AHM 14 plakalı mavi halk otobüsünü durakta fazla beklediği için uyardım. Şoförün "sana ne, istediğim kadar beklerim" sözüne vatandaşla bu şekilde konuşamayacağını söyledim. Keşke söylemez olaydım.

Şoför bana bir çekiçle saldırarak karşılık verdi. Otobüsün muaviniyle birlikte bana ve arkadaşıma saldırdılar. Şoför, arkadaşımın kafasına çekiçle vurarak yaraladı. Muavin de benim burnumu yumrukladı. Etraftaki esnaf ve vatandaşların şaşkın bakışları altında resmen dayak yedik.

Ankaralı olarak yıllardır bu saldırgan mavi otobüs şoförlerinden bıktık artık. Sizden bu otobüs şoförüne ve muavinine gereken cezanın verilmesini ve mümkünse biraz da ileriye giderek haddime düşmeden bu mavi otobüslerin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum. Gerçekten usandık artık.^^

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam bune yaaa ankaranın başbelası heralde bunlar:D

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Maviler yapmazdı öyle ya :) İncirili otobüslerinde sorun yaşamadım şimdiye kadar hiç ama bazı yerlerde olabiliyodur tabi ya insan oğlu çiğ süt emmiş sonuçta. Şikayet et zaten uydudan takip ediyolar mavi otobüsleri gerekeni yaparlar..

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    İ. melih hangi işinden hayır gördük ki aq

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 9