Birden Fazla .Bmp Dosyasını Nasıl .Jpg Ye Çevirebilirim
-
Arkadaşlar merhaba elimde 80 den fazla uzantısı .bmp olan resim dosyaları var ve boyut olarak çok yer tutuyor bunları .jpg ye çevirmek istiyorum tek tek işin içinden çıkalacak gibi değil aynı anda aynı isim ile nasıl jpg ye çeverebilirim,
-
ren *.bmp *.jpg bu komutu .bat olarak o .bmp lerin bulunduğu dizine at çalıştır
-
photoshop action
-
Sadece ismini değiştirmek istemiyorum bmp den jpg dönüşünce boyutuda küçülecektir.
photoshop action nedir üstadım galiba photoshop içine kurulan bir eklenti ama çözemedim ne olduğunu,
-
adobe photoshop lightroom
diye bir program var ışık ve renk ayarları felan yapan
onun öyle bir olayı var dene istersen bulamazsan akşam dersten gelince upload ederim bir yere
acd see de olabilir öyle bir özellik bbak istersen
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen en güzeli bu .bat yapmayı biliyorsan yap bunu
-
Planzero bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------aynen en güzeli bu .bat yapmayı biliyorsan yap bunu
-----------------------------dai kızma ama önce okusan :|
"Sadece ismini değiştirmek istemiyorum bmp den jpg dönüşünce boyutuda küçülecektir.
photoshop action nedir üstadım galiba photoshop içine kurulan bir eklenti ama çözemedim ne olduğunu,
"yada olmadı resimleri rarlayıp yolla bana dersten gelince tekrar yollarım sana :|
-
133 mb 144 resim @ wert sen en iyisi üstadım programın adını bi hatırla en iyisi,
-
İrfanview 4.25 ile yaptım 133 mb olan dosyanın bpyutu 36 mb oldu çok işime yaradı dosya menüsünden B seçeniğine tıklayarak yaptım,
-
halletmemiş olsan photoshop ile bir action olustur diyecektim hatta nasıl yapabileceğini'de anlatırdım ama halletmişsin hayırlı olsun (:
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
133 mb 144 resim @ wert sen en iyisi üstadım programın adını bi hatırla en iyisi,
-----------------------------zaten programın adını vermiştim
"adobe photoshop lightroom"
gene aklında bulunsun güzel programdır
kullanmanı yavsiye ederim ren ışık ayarlarını felan kolaylıkla yapabiliyorsun