Biri 2013 Kpss Ataması Hakkında Bilgi Versin
-
değerli mürid kardeşlerim web ortamında kpss ile ilgili bilgi kirlliğinden başka bir şey yok o yüzden bilen abilerim kardeşlerim varsa yardımı olur diye düşündüm kardeşim kaç gündür üzülüyor bu atanmalar yüznden 2012 kpss lisans sınavında 77 net puan aldı kasım mı aralıkmı olduğunu tam hatırlayamadım targel alımı oldu yaklaşık 2600 tane ziraatçi alımı oldu ikinci atama ise mayıs ayında yapılacak diye duyum var işte kardeşimde buna üzülüyor çünkü haziranda mezun olacak bana bu konuda net bilgisi olan kpss den iyi anlayan :/ ya da ziraatçi abilerim kardeşlerim varsa yardım edebilirmisiniz
-
evet bende önlisans olarak girdim sınava.insallah haziranda mezun olursam tercih yapmaya baslayacagım.. basvuru konusunda tercih kılavuzuna özellikle madde yazıyorlar. işte tercihler haziranda baslıyorsa en geç atıyorum mayısta okulu bitirmiş olmaları gerekiyor vsvs diye.ama şundan emin ol geçici mezuniyet belgesi yada diploma olmadan asla tercih atanamaz.tercih yapıp atansa bile göreve baslayamaz.
-
bunun ıcın belırlı bır sure verılıyor dıye bılıyorum kı eskı bır ornek buldum.yerlestırme kılavuzu acıklanmadan bu bılınemez sanırım.su lınkte soyle bı bı madde var.
http://www.memurlar.net/haber/232901/
2. TERCİHLERİN YAPILMASI İÇİN GENEL BİLGİLER
2.1 Tercihlerin geçerli olabilmesi için en geç 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmayacaktır.tabı o tarıhlerı ıncelemek lazım.kac gun oncesı sonrası dıye. -
JCARLOS bunu yazdı
bunun ıcın belırlı bır sure verılıyor dıye bılıyorum kı eskı bır ornek buldum.yerlestırme kılavuzu acıklanmadan bu bılınemez sanırım.su lınkte soyle bı bı madde var.
http://www.memurlar.net/haber/232901/
2. TERCİHLERİN YAPILMASI İÇİN GENEL BİLGİLER
2.1 Tercihlerin geçerli olabilmesi için en geç 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmayacaktır.tabı o tarıhlerı ıncelemek lazım.kac gun oncesı sonrası dıye.aynen bu madde işte.
-
o zaman sınavın ne anlamı kalıyor aq kardeşim normal döneminde okulunu okuyacak 3,5 ort yapacak bi yandan kpss den 77 alacak ama atama mayısta olacak diye atanamaycak yapmayın arkdaşa o zaman sınav mınav