Biri ADSL Almayın Bu İşte Bi İş Var
-
Bugün bakıyodum biri adsl'ye..dedim lan bu koç ne kadar zengin millete modem bile veriyo.Fiyata falan bakıyım dedim nasılsa beleş modem var ucunda.Sözleşmeye bakarken bunları gördüm:
- Kredi kartı ile yapılan satışlarda verilecek modem karşılığında depozito bedeli alınmayacaktır. Kredi kartı haricindeki satışlarda verilecek modemler için 50.-YTL depozito bedeli alınacaktır.
- Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup abonelik sona erdiğinde Koç.net’e aynen iade edilecektir.
- Modem iade edilmediği takdirde, Kredi Kartı ile satış yapılan satışlarda depozito bedeli kredi kartından tahsil edilecektir.
- Diğer satışlarda ise iade edilmeyen modem bedelleri depozito bedelinden karşılanacaktır. Koç.net modem, marka ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
YANİ beleş modeme kanıp almayın elinizde falan kalabilir...
adresi:http://biri.com.tr/Kampanyalar.html
-
biri birbiribiriri :) biri size geliyor biri sizi kazıklıyor :) biri biribiribiribiribiri:)
-
Zaten sana o modemi adsl ile birlikte kullan diye veriyorlar, bunda anlaşılmayacak birşey yok. Hizmeti kesersen modemide alırız diyor. Cine 5 de öyleydi , digiturkde öyle.. Bu işler böyle .. Kimse al modem sana demez.
-
ttnette iptalinde senden sike sike alıyor onun parasını :)
-
abi bende ttnet iptal edip biri almayı düşünüom kullanan varmı bu problem haricinde bi yanlışları varmı?
-
Geçen gün biri adsl'in iş ilanllarına başvurdum.Çağırdılar görüşmeye.Grup grup çağırıyorlarmış.alacakları adam sayısı 5/10 tane ama yüzlerce kişi görüşmeye çağırıyorlar.Ve işin ilginç tarafı önce biri adsl hakkında bilgi veriyorlar sonra mülakata alıyorlar.Altında bir pçlik aramadım değil.
Yani işsizleri iş vaadi ile kandırıp kendi reklamlarını yapmalarını kastediyorum.başka açıklaması yok.Ayrıca eğiteme gelenlerin bir çoğu bilişimden anlamıyordu.Eğitim veren hıyarda sürekli makattan sallıyordu.
Aman diyim arkadaşlar durduk yere bulaşmayın.Yazılanlar çizilenler hikaye hala türk telekomun altyappısını kullanıyorlar.sadece bir kaç tane port satın almışlar bu yüzden bazı bayiiler kendi altyapısını kullanıyor diye bilgilendiriyor.yok öyle bişey yarın öbür gün balıklar türk telekomun kablolarını kopardığı zaman biri'de kopacak.Sadece biri değil smile,mımayl hepsi türk telekomun altyapısını kullanıyorlar.hala telekomun tekelinde.bi tek quick net var ama oda heryerde yok
-
Aha bu başlığı gördüğüm iyi oldu :S pazartesi adsli kapattırıp şu biri :) denilen zımbırtıya başvurcaktım beleş modem için
Konuyu açan ve Triumph arkadaşa tşkler. : )
Edit : eklemedende edemicem smile adslede bılaşmayın 2 haftadır komşuya adsl bağlancak uğraşmiyim diye telefon üzerinden başvuruverdim ama binpişman oldum az önce aradım bağlanmıcaksa kapatın diye hat açık görünüyormuş bayilerine soktuğumunun cocukları bilgi vericekmiş bugun kuruluma gelicekmiş sıkıysa gelmesin adamlara bak ya
Kısaca ya seve seve ya sike sike TTNet