Biri Bana Yardım Etsin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    outcast
    outcast's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben daha yeni olmakla beraber bu hack konusunda pek bir bilgim yok ama çok hızlı öğrenen biriyimdir.
    Benim sizden istediğim bildiğiniz herşey, Ben bir internet cafe işletiyorum ve 2 yıldır günümün 7/24 saati burada geçiyor. Tek başıma olduğum için fazlaca bol vaktim oluyor neredeyse günde 18-19 saat internet ve bilgisayar başındayım. Bu arada bazı arkadaşlarıma web sitesi yapımında yardımcı oluyorum fakat daha henüz kendim bir site yapamadım neredeyse tek dünyam internet ve bilgisayar olduğu için hayal gücüm zayıflamış geri kalan vakitte uyuyorum :) Benim amacım kimseye zarar vermek değil bilgi edinmek her konuda yardıma açığım yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. Mail adresim losssoulus@yahoo.com yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Samimiyeti Lütuf Sanıp Borca Sarılma Birgün İstenecektir Sonra Darılma
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mehmethn
    Mehmethn's avatar
    Erkek
    Arkadaşım birinin sana anlatmasıyla olmaz bu işler bol bol video izle kurcala bişiler yap işte :)

Bu NeT Alemi Kimsein Kimseyi Konusturdugu Alem DeğiL Herkesin BirBirini Susturdugu Alemdir !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    Removed...

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Neyde yardım etçes anlamadım ki =) herşey ne demek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Mehmethn helal valla bu konuyuda hortlatmışsın geçen gün bi eleman vardı nicki house oda böle çok hortlatıyordu sonu kırmızı çizgi oldu :D :)))) ama yeniden açıldı herhalde banı
Toplam Hit: 2102 Toplam Mesaj: 5