Biri Bunu Bana Açıklarmı : /
-
s.a muridler bir sorum olucak sitem vBulletin 3.6.8 kurulu genel hiçbir sorun yok fakat admin paneline girerken kaspersky 6.0 anti. trojen uyarısı veriyor. index dosyasını değiştirmeme rağmen aynı sorun çıkıyor sizce nasıl çözerim bunu resimler:
-
Vb nin kaçıncı surumu bılmıyorum ama hiç bi sürümünde vb deki scriptten ötürü bole bı uyaı verecenı sanmam.
2.ihtimal var ya bu versiyonda modulun index.php deki bir kodunu virus oalrak görüyor yada sana çakma vb itelkemişler adam içine koymuş kodunu siteleri beleşten hackleyebilmek için :) Baska bir vb indir sürümü farklı olması şart değil zira buyuk ıhtımalle orjınal halı değil kara şapkalı lamerler tarafından editlenmiş hali ;) -
normal bir durum
null versyonlarda ya açık vardır yada böyle ...likler
-
3.6.5 & 3.6.7& 3.6.8 güncellemeler yapıldı hepsinde aynı sorun sanırım bir eklentiden :S o kara şapkalıyı yakalarsam :| sitem yaklaşık 3 yıllık hack yemedim allaha çok şükür can sıkıcı bir durum ama uyarı vermesi
-
null oldugundan olabilir bikere benim başıma gelmişti mybb de ftp ye nası olduysa .html virüs sızmış iframe atıyodu sildim düzeldi ( en azından ben öyle zannediyorum )
Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 5