Biri Bunu Bana Açıklarmı : /

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

s.a muridler bir sorum olucak sitem vBulletin 3.6.8 kurulu genel hiçbir sorun yok fakat admin paneline girerken kaspersky 6.0 anti. trojen uyarısı veriyor. index dosyasını değiştirmeme rağmen aynı sorun çıkıyor sizce nasıl çözerim bunu resimler:

http://img399.imageshack.us/img399/4537/67637335sr4.jpg

http://img399.imageshack.us/img399/757/82000441kz1.jpg

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Vb nin kaçıncı surumu bılmıyorum ama hiç bi sürümünde vb deki scriptten ötürü bole bı uyaı verecenı sanmam.

2.ihtimal var ya bu versiyonda modulun index.php deki bir kodunu virus oalrak görüyor yada sana çakma vb itelkemişler adam içine koymuş kodunu siteleri beleşten hackleyebilmek için :) Baska bir vb indir sürümü farklı olması şart değil zira buyuk ıhtımalle orjınal halı değil kara şapkalı lamerler tarafından editlenmiş hali ;)

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

normal bir durum

null versyonlarda ya açık vardır yada böyle ...likler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    3.6.5 & 3.6.7& 3.6.8 güncellemeler yapıldı hepsinde aynı sorun sanırım bir eklentiden :S o kara şapkalıyı yakalarsam :| sitem yaklaşık 3 yıllık hack yemedim allaha çok şükür can sıkıcı bir durum ama uyarı vermesi

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    null oldugundan olabilir bikere benim başıma gelmişti mybb de ftp ye nası olduysa .html virüs sızmış iframe atıyodu sildim düzeldi ( en azından ben öyle zannediyorum )

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 5