Biri Msnimin Peşinde Galiba
-
Müridler geçen bir mail aldım facebookdan; hesabınızı açmak için bir bu maili onaylayınız diye. iyide benim gmailime kayıtlı facebook hesabım vardı zaten. sonra bir mail daha geldi face e hoşgeldiniz diye ardından bir tane daha isteğiniz üzerine hesabınız durduruldu şeklinde. hemen şifremi değiştirdim.
şimdi bir mail aldım parola sıfırlama isteği üzerine yollanmış bir mail. müridler ne yapmalıyım?
-
maillerini açma kardeşim. face ilgili çerezlerini xss ile alırlarsa facene ulaşırlar. mesajlarını okurlar. arkadaşlarını silerler. arkadaşlarına mesaj atabilirşer. ama şifreni deiştiremezler. zaten açarsanda maillerini içindeki linklere tıklama tıklıcaksanda durum cubuğunda linkleri takip et.başka sitelere yönleniyosa şifrelerini deiştir hemen.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
maillerini açma kardeşim. face ilgili çerezlerini xss ile alırlarsa facene ulaşırlar. mesajlarını okurlar. arkadaşlarını silerler. arkadaşlarına mesaj atabilirşer. ama şifreni deiştiremezler. zaten açarsanda maillerini içindeki linklere tıklama tıklıcaksanda durum cubuğunda linkleri takip et.başka sitelere yönleniyosa şifrelerini deiştir hemen.
-----------------------------şifreleri değiştirdim tamam. ama facede windowslive adresimi aratınca bulamıyor, davet et diyincede bu kişi facede olup profilini dondurmuş olabiilir diyor. parola sıfırlama iletileri alıyorum offf :S
-
BURAK_X bunu yazdı:
Müridler geçen bir mail aldım facebookdan; hesabınızı açmak için bir bu maili onaylayınız diye. iyide benim gmailime kayıtlı facebook hesabım vardı zaten. sonra bir mail daha geldi face e hoşgeldiniz diye ardından bir tane daha isteğiniz üzerine hesabınız durduruldu şeklinde. hemen şifremi değiştirdim.
şimdi bir mail aldım parola sıfırlama isteği üzerine yollanmış bir mail. müridler ne yapmalıyım?
-----------------------------bilgisayarına girilerek ya da keylogger tarzı programlar sayesinde şifrene ulaşıyo olabilirler.
şifreni değiştir, değiştirirken ekran klavyesini kullan.
hesaplarını kullanırkende.
-
niye tedirgin oluyorsun ki bırak istediği kadar mail atsın
-
adıma açılan face hesabına girdim adam bide profil resmi eklemiş :S
-
yeni açtığı adresi buldum http://www.facebook.com/profile.php?id=100001006250473&ref=search&sid=1483140263.3337825268..1
-
bilgisayarın fişini çek bilader
-
Lathedarkman bunu yazdı:
bilgisayarın fişini çek bilader
-----------------------------"en güvenilir sistem fişi çekilmiş olandır" bilmemhangi güvenlik uzmanının bi sözüydü di mi :)