Biri Script Mi Dedi:))
-
Yoğun istek üzerine:)))) Web sitenizde günün tarihini, başlangıç sayfasına ekleyeceğiniz bi kodla yapabilirsiniz.Sitenizin başlangıç sayfasında;
n=new Date();y=n.getFullYer();mn=n.getMount()+1;m=n.getMinutes();s=n.getSeconds();if(mn==1){document.write(+d+'Ocak'+y)} if (mn==2){document.write(+d+'Şubat'+y)}if(mn==3){document.write(+d+'Mart'+y)}if(mn==4){document.write(+d+'Nisan'+y)}if(mn==5){document.write(+d+'Mayıs'+y)}if(mn==6){document.write(+d+'Haziran'+y)}if(mn==7){document.write(+d+'Temmuz'+y)}if(mn==8){document.write(+d+'Ağustos'+y)}if(mn==9){document.write(+d+'Eylül'+y)}if(mn==10){document.write(+d+'Ekim'+y)}if(mn==11){document.write(+d+'Kasım'+y)}if(mn==12){document.write(+d+'Aralık'+y)}
scriptini eklediğinizde web sitenize giren ziyaretçilerin artık tarihi görebilmeleri mümkün olacak...madem script istedin al sana script ehahehuhuuheha :P -
Saol paylasim icin ama
Hickimse script demedi
Kimse israr etmedi
Kendi kendine gelin guvey oluyon
-
sanal korsan içindi yoksa başka bi nedeni yok... bi şi deil bu arada
-
Ben hiç bişi anlamadım valla :) ne işe yarıyor şimdi bu komutlar.. ben hacker değilim.Yeniyim daha sitemize gelme amacım Sadece Bilgi paylaşımıdır... Hor görmesin arkadaşlar:(
-
walla bende fazla bi şi bilmiyom ama bi web sayfan varsa kendi yaptığın ekle o scripti başlangıç sayfasına girenler zamanı saati filan görsünler o kadar ....... bi de sana özel msj yolladım onlara bakabilirsin...