Birileri Şifre Koymayı Unutmuş : )
-
Arkadaşlar durum şu oturdugum apartmanda bir arkadaşımız (kim oldugunu bilmiyorum) kablosuz modemine şifre koyma gereksiniminde bulunmamış iyi güzel hoş ama gelin görün ki sinyal gücü çok düşük oldugu için sömüremiyorum bazen bilgisayar görmüyor bile lime wire kullanmama ragmen cok cok yavas ve baglantı sureklı kopuyor sözün kısası bu pc lere sinyalleri daha iyi çekmesi için anten tarzı birşeyler yapmak istiyorum mümkün mü nasıl yapılır ?adam uyanmadan yapmam gerek bu anteni...
-
arama kısmına wireless yazıp aratırsan, çıkan sonuçları incelediğinde işine yarayacak bişeyler bulabilirsin.
yani forumda mevcut bu konuda bişeler.
-
forumda var ara biraz ... ben biara denemeiştim ii yaparsan oluo artar cekim gücü..
-
adamın wireless'ı na dadanacağına git kendine internet al.. parasını öde kullan...
-
hoca bence atıyorum modemin kapsadığı alan 30 metrelikse sen 31. metrede olabilirsin :) uzak kalıodur çekmiodur belki de..
-
Yapacağın sağlam bir brigde,
Sana zaten 50$ gibi bir fiyata mal olacak.
Adam da bunu 2 gun sonra fark edecek.
Mal olacaksın...
-
Adamın modemide yeteri kadar iletmiyor olabilir...
O iş sakat onu yapacağına ver hoca ayda 30 ytlyi al bi adsl...
-
Kesin çorumludur lem bu muhaha
Çorumun türkiye ekonomisine 2 faydası var
1)Amele
2)leblebi -
jaws067 bunu yazdı:
-----------------------------Kesin çorumludur lem bu muhaha
Çorumun türkiye ekonomisine 2 faydası var
1)Amele
2)leblebi
-----------------------------
Birincisi evde baglantım var ....ikincisi Benim amacım birşeyler yapmak , ögrenmek işe yararlıgını test etmek ve bunları yaparken yaptıgım şeyin karşılıgını almak (bu da modeme baglanmak oluyor okadar ugrastıktan sonra verilen emegin karşılıgı alınır) Ve nereli oldugumu söyliyeyim ADANALI yım adana belki ekonomiye katkısıyla ön plana cıkmamiştır ama adanalıların nedense kavgacı oldugu söylenir nedenide senin gibiler yüzünden olsa gerek ... ben burada sizin fikirlerinizi ögrenmeye çalışıyorken sen benim nereli oldugumu tahmin et...Sonra nedense hep suçlu adanalılar oluyor :# Senin yüzünden böyle gereksiz şeyler yazarak kirlilige katkıda bulundum... -
forumsearch.asp ye gir hemso orada wireless yazan cikan konulari oku iclerinde basit anten yapimi anlatimlarini bulursun...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
forumsearch.asp ye gir hemso orada wireless yazan cikan konulari oku iclerinde basit anten yapimi anlatimlarini bulursun...
Sağolasın toprak....
Toplam Hit: 3087 Toplam Mesaj: 11