folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Birincil Kişili Online Futbol Oyunu

Birincil Kişili Online Futbol Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya ben şöyle bir oyun düşünüyorum...

bir online futbol oyunu olacak.(multiplayer da olabilir. arkadaşlarınızla gider topluca maç yaparsınız.2 kişi oynamaktan daha zevkli olur bence)

kayıt olunca tek bir futbolcu olacak senin karakterin.

sererlara bakacaksın, maç için adam arayan bir tane bulup gireceksin.

3 boyutlu ortamda tek bir futbolcuyu canlandırarak oynayacaksın.

topu ayağında bulundurmana,çalım atmalarına,kurtarmalarına,gollerine falan göre level atlayacaksın.

bir de isteyenler takım kurabilecek. levelin arttıkça yeni özellikler kazanacaksın ve takımlar(klanlar) sana transfer ücreti olarak da özellikler verecek(hız,refleks vb)

NOT: hatta şimdi aklıma geldi isteyen oyuna futbolcu değil menejer olarak katılır ve takımları yönetir. böylece oyun hem menejerlik oyunu sevenlere hem de fifa winning eleven gibi oyunları sevenlere hitap etmiş olur...

(fikrim ilk olarak  "neden futbol oyunlarında hep takım yönetiliyor da tek kişi olamıyoruz" "birincil kişiden yönetsek bir oyuncuyu olmaz mı?" sorularından çıktı. gerisini sonradan düşündüm)

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacı istiyosan bide taraftarlara özel oyun yapılsın, kale arkasından bağırmaya başlarsın, maraton falan derken, şeref trübününe kadar yolu var :D

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

valla olur mu olur abicim . bu fikir üzerinden öyle şeyler çıkar ki ...:D

gör bak 2-3 sene sonra yapacaklar bunu ve bu oyun knightı falan da sollayacak :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    knight online'den etkilenen türk bilişimcisi adayı :) düşünce güzel de.kim yapacak yabancıların yapmasını beklemeliyiz.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

valla ben yapacak değilim.  fikrettiğim bir şeyin hayata geçmesi beni memnun  eder ama türkler yaparsa daha da memnun olurum tabi:D

kabus 22 oyunundan sonra ümidimi kestim ama:D....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    I can football tam sana göre. Türk oyunudr. Tbt de "Online 3B Futbol Oyunu" die konusu war. Hastasıyım bu oyunun.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 6