folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Birinin IP Nosunu Öğrenmek Önemli Midir?

Birinin IP Nosunu Öğrenmek Önemli Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Yorumları bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

walla burdaki bi cok kişinin bndn daha bilgili oldugunu we düsüncemin yannıs olabileceğini söliyerek baslıorum :))

baq kardesm ip'yi bilirsn ama pc tertemizdir bi sikim yapamassın...ztn adsl'de ip değişio...

ama bide pc'de acık wardır we sen o zman ip'yi bilmek zorundasındır... böle cins bişe işte :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

Ip tek başına çoğu zaman bi işe yaramaz. Aam örnek veriyim, bir siteye saldırı vardı ipsini aldım; portları tarattım ve 254 gibi bir portu açıktı telnetten bağlanınca şifre sordu. Şifre marka adı olur diye marka adını yazdım ve hoop modemdeydim. Daha sonra modem konsolundan port açıp elemanın pcye sızdım. Kullanışlı bir trojanı pcye telnet komutları sayesinde upload ettim ve çalıştırdım. Daha sonra işimi trojandan hallettim.

Yani pcndeki açıklara bağlı..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bazısı için önemli bazısı için değil.. Mesela bir siten var , saldırı oluyor , IP Loglamasıyla hangi iplerin sitene saldırdığını öğrenebilir , hangi şehirden bağlandıklarını öğrenebilirsin.. Bir kullanıcısının IP sini almak için birsürü yol yordam var, htmlye sokarak alırsın.. icqdan messengerdan vb alabilirsin.. Eskiden nuke vs atılırdı , yani pek bir işine yaramaz.. Şahsi olarak IP adresi çoğunlukla Web sitelerinde hangi ip ne yapıyor diye loglanmak için kullanılıyor. Ip ye taktıysan Anon Proxy programları var , sürekli ipni değiştiren.. Ama fazla kaynak yiyor + her sitede performans sağlamıyor..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    buyucu aga kendi trojanini i kullaniosun yoksa piyasa olanlardanmi ?
Toplam Hit: 2279 Toplam Mesaj: 5