Birinin Msn Sini Nasıl Patlatabilirim :D
-
Evet bizim alt komşumuzun 7-8 yaşındaki kızları böyle soruyor bana çok komik geldi nerden öğreniyorlar kim öğretiyor bunlara .Ben baya bir güldükten dedim bakim daha neler biliyor şifre kırma yazılımı nerden bulabilirim ?galiba onlarla oluyormuş demezmi koptum ben yaaa :D
Neyse kızım dedim yok oyle birşey vs vs gönderdim evine.
Gerçekten ciddiyim bu konuda hemen aklıma tbt de paylaşmak geldi hemen konuyu açtım sizzlerinde vardır belki şahit olduğunuz durumlar :D
-
Burayıda ayırıyorum sonradan editlemek için.
-
Bizim okulda eşşek kadar adamlar soruyor bunu, 7-8 yaşında kızlar sormuş çok mu ? :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim okulda eşşek kadar adamlar soruyor bunu, 7-8 yaşında kızlar sormuş çok mu ? :)
Hoca işin garip olan tarafıda bu zaten bunlar daha 7-8 yaşlarındalar yaaa. -
sen onu al abi eğit ya da tbt de çömez olarak başlasın ama bu gidişle banlanır :)
yaş ortalamamız iice düştü zaten oda gelsin
-
gecen biri msnde selam etti taniyamadim kus bakma dedim.iste basladi nasi tanimassin bilmem ne mirin kirin etti.beni tanimiyosun sende dedim cok samimi diiliz defol git basimdan dedim
neyse bu ofline oldu sonra geri online oldu ip adresin su bak yerim pc ni dedi.bende bi tariqat muridi olarak soguk kanli davrandim tabi. surekli torrent indiriyorum al ip nin dogrusunu vereyim o benim diil dedim.
daha sonra baya sikildim bundan kardes haddini astin siliyorum dedim.2 dk daha silme dedi :D peki dedim. msn den silince hekliyemiyomusun dedim.salak bi dosya gonderdi sonra almadim tabi.alsana diyo.malim ya :d hey allam sonra bi baktim msn yavasliyo.sanirim dondurucu kullaniyo eleman ama bilmiyoki st_anger dayisi dsl6000 hizli anca yavaslatiyo :D bende sildim ezigi ogun bugundur daha gecen bi mail gelmis sovuyo akli sira napiym simdi ben buna hekle diyorum oda yok malmi ne ya :D
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------sen onu al abi eğit ya da tbt de çömez olarak başlasın ama bu gidişle banlanır :)
yaş ortalamamız iice düştü zaten oda gelsin
hAKLISIN KARDEŞ AMA BUNUN İÇİN DAHA ÇOK ERKEN YA O ÇOCUKLAR BİR ŞEKİLDE NERDEN ÖĞRENİYORLARSA BİRŞELERİ BİRYERLERDEN BİZDEN DAHA İYİ ÖĞRENİYORLAR.eN ÇOK BUNA ŞAŞIRIYORUM MİLLETO YAŞLARDA OKUMA YAZMAYI ZORLA ÖĞRENİYORDU AMA ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR CANAVAR YAHU. -
Fack mailde başla paşa :)
-
...........
trooper tarafından 29/Ara/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir