folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birisinin Sesini Kısmak İstiyorum.

Birisinin Sesini Kısmak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Hocalar birisi var sesi çok çıkıyor. Bağıra bağıra konuşuyor. Birde sesi tiz zaten, adamın kulaklarını deliyor. bi ilaç tavsiyeniz felan varmı içirsem sesi kısılsa felan ?

teşekkürler.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

konuşmayı denedin mi =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Denedim hocam :) tamam diyor 2 dk sonra ayni. Aliskanlik haline gelmis.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yav kimse o işte ya kulakları az duyuyodur ya da bulunduğu ortamda herkes öyle konuşuyodur.

Bizim eski komşu vardı o teyze oldumu evde durulmazdı,herkes ona uyardı.yani bulunduğu ortam veya kulak sorunu.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

yav kimse o işte ya kulakları az duyuyodur ya da bulunduğu ortamda herkes öyle konuşuyodur.

Bizim eski komşu vardı o teyze oldumu evde durulmazdı,herkes ona uyardı.yani bulunduğu ortam veya kulak sorunu.

-----------------------------

hocam dediğin gibi ilk başta ortamlar gürültülüydü. gürültülü ortamda buluna buluna gürültülü konuşmayı adet haline getirdi. şimdi gürültüsüz ortamda da sesli konuşuyor.

ilacı felan yokmu bunun ya  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hocam o kişiyi tanıyan sensin şakadan anlıyosa sürekli bu konuda şakaya,espriye maruz bırak ki konuşmadan önce aklından mutlaka "ulan sessiz konuşayım yine espri malzemesi olacam" düşüncesi geçsin.

Bişey söyleyeceğini anladığın zaman hişşşşttt sessiz söyle falan de,yani zırt bırt hatırlat,sürekli hatırlat ki adamda takıntı haline gelsin,konuşmadan önce bu durumu düşünür olsun çok işe yarar.Her konuştuğunda bağırma arkadaş duyuyoz falan şakaya vur.

ben de lisedeyken zıplayarak yürürdüm yürüyüşüm çok berbattı,resmen yaylı gibiydim.

beraber okula gidip geldiğim arkadaşlar kendimi her kaybettiğimde zıplama diye diye yürüyüşümü değiştirdiler.Onların sayesinde düzeldi yürüyüşüm.

Arkadaşla konuş bu durumdan kendi de rahatsız ise her yüksek sesle konuştuğunda "yine bağırdın" diye uyar çok kısa sürede düzelir,en fazla birkaç gün.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ses sensörü yerleştir ortama. dB ini de yüksek tut. çalınca kapatma kumandasını da müdüre ver.

adam bağırdıkca ciyak ciyak ötsün. öttükçe sadece bakın adama.

gör bak bi daha normal bile konuşabiliyor mu?

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 7