Birkaç Konu Hakkında Kitap Tavsiyesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Birkaç kitap alayım diye düşündüm ama almadan önce belki aramızda okumuş olanlar vardır diye buraya konu açayım dedim :)

    1) http://www.idefix.com/kitap/c-ile-tasarim-desenleri-ve-mimarileri-ali-kaya/tanim.asp?sid=KI40OK9FMT5TJTFD7TWL 

    2) http://www.idefix.com/kitap/yazilim-test-rehberi-asiye-bozkurt/tanim.asp?sid=GDQAAFFU5T8T8U4F8RIO 

    Şu ilk kitabın yazarları benimle yaşıtlar aşağı yukarı :D okumuş/incelemiş olan var mı? Nasıl? Bunun yerine "bu kitabı boşver şunu al" ya da "bu kitap yerine şunun pdfini bul ona bak" veya şurdan çalış dediğiniz birşeyler var mı?

    2. kitabı testçi olmak için değil de geliştirme aşamasında daha fazla neye dikkat edebilirim onları görmek için düşünüyorum. İçeriği nasıl diye merak ediyorum, okunur mu, okusam faydasını görür müyüm, yoksa çöp mü?

    Bir de

    http://www.sanalpazar.com/sorularla-seo-uzmanindan-seo-kitabi/i-58349796

    Kimisi kitaplar çöp diyor internetten okuyarak daha fazlasını öğrenebilirsin diyorlar. Açıkçası seo ilgi alanım değil, öyle oturayım da neymiş ne değilmiş araştırayım saatlerimi vereyim istemiyorum, genel kültür tadında "hani şöyle de birşey varmış" diye okuyayım diye çekiyor beni sadece.

    Yani konunun benim için çok fazla lüzumlu birşey olmayışı, kitap hakkında gelen kötü yorumlar, ve bunlara ek satış kısmında ilgisiz davranışlar eski baskı kitap göndermeleri falan varken almayı pek düşünmüyorum. Ama güzel kitap diyorsanız bir ara alıp okumaya niyetim de yok değil =)

    wasd tarafından 31/Oca/16 00:33 tarihinde düzenlenmiştir

    :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek

    Kitaba para verme boş iş. İmkanın varsa ya Amazon dan baba adamların kitaplarını alacan ya da pdf bulacan + internette tonla makale var.

    Türk olarak Kaan Aslan dışında kimsenin kitabına boş yere para vermeyin. Bana göre geri kalanı çöp.

Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 2
kitaplar