folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birkac Sorum Var

Birkac Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Dedimki boyle tek tek sormiym hepsini birden sorup kurtulayim.

1- elimde el kamerasi var bununla cekimler felan yaptik.bunu bilgisayarada baglayabiliyorum ama nasi kayit yapabilirim google demeyin birsuru program buldum ancak 2-3 dk sonra kaydetmiyo.Yada hepsini kaydediyo izleyebiliyosun ama kaydedemiyon.Yani fotografcilarin kullandigi program varya vhs den cd ye aktarim onunla ilgili soruyorum

2-Is yerindeki pc ye keylogger kurmak istiyorum ancak sadece benim bilgisayarin kayitlarini yapsin istiyorum.Ve oturanin haberi olmasin bunu hangi programla nasil yapabilirim.Burda arsivimizdeki programlar demo..

3- Evdeki modeme port actim ancak is yerindede acip torentleri diklayip diklayip indirmek istiyorum ancak ag baglantisi oldugu icin modemin ne kitapcigi ne parolasi var.Nasil port acabilirim.

4-Torentlerden indirdigim DVD leri nasi tekrar DVD yaparim.DVD ye cekiyorum ancak TV ye bagli olan DVD player acmiyo

5-ingilizce filmlere altyaziyi nasi ekleyip DVD playerde tv de izleyebilirim.bikac yol denedim ancak basaramadim

Simdiden tesekur ederim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

vlla hepsine cevap veremicem verebileceğim kadarını vereyim.

el kamerasını anlamadim yani tam olarak ney :D 

2 keyloger kurmak istiyorsan demo fln farketmez proagent indir hangi pc de keyloger olsun istiyorsan server oluşyur kendi mail adresini yaz ve aç o kadar server oluştururken yazdığın mail adresine düzenli olarak kayıtlar gelecektir. 

3-internete eternetten bağlıysa ( benim gibi ) port açmana gerek yok  port sorunlari genelde usb den bağlananlarda olur ancak google da torrent in programına göre portlar vardır  öncelikle başka torrent programları dene olmassa google da kullandın proya göre arama yaptır .örnek ''u torrent portlari'' 

4-torrentten bende bir sürü dvd indiriyorum çoğu zaten hazır kalıp olarak iso olarak verilmiş direk yazdırılabiliyor yada iso açma prolari ile okunabiliyor

eğer elindekiler böle deilse 2yöntem var 

1)filim dvd dosyalari  ( 2 klosör ) verildi ise ( ses ve görüntü ) bunlari oldu gibi boş cd ye yazıcaksın cd içinde 2klosör olucak yani 

2)filim bir media codec i ile sıkıştırılmış yada format değişikliği yapmışmışsa her hanginbi bir video converter ile  all to dvd seçeneği ile dvd haline çevirebilirsin ve

yukarıda dediğim gibi cd de yaz.

5)dvd lerde alt yazıyı her player desteklemez ( :D düşüh ihtimal olsada 1kere başıma gemişti) alt yazıların belli bir formatı oluyor dvd de hiç denemedim ama divx bir filimde  cd ye  filim ve yanına türkçe alt yazı dosyasını eklediğinde seçeneksiz olarak direkt çıkyor alt yazı ( divx de pc de de player larda da aynı ) 

yani en kısa yol olarak eğer dvd player in divx de destekliyorsa dvd leri divx e ( video converter ile ) çevirip alt yazı dosyasini da  yanına koyarak cd ye yazmak 

dvd ve divx lerde alt yazılari birleştiren programlar var idi ama şuan hiçbirinin adı aklıma gelmiyor direk mepeg4 e çevirip alt yazıyı ekliyor ( menüsüz oluyor ) 

tabi programına göre seçenekler artacaktir =) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    valla eyvallah hocam sagolasin bide su kamera kasetlerini bilgisayara kaydetmeyi bulsam super olucak.hani ekrani kaydedtse yeterli yani ama soyle 2- saat 3 saat kaydeden onlari cd ye bi sekilde atarim.varmi oyle ekran goruntusunu 2-3 saat kaydeden demo olmayan bi program

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

burda sorunun cevabı var hoca

http://www.payidar.net/blogs/koc/212-adim-adim-vhsden-dvdye-kayit.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

görüntü yakalamak için virtualdub programını kullabilirsin ya da şuna bi bak

http://www.frmtr.com/genel-program-arsivi/336353-mukkemmel-bir-goruntu-yakalama-programi-snagit-8-0-a.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    sagol hoca butun sorularimin cevabini aldim tesekur ederim

Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 6