Birkaç Ülkenin Bayraklarının Anlamı
-
Birkaç ülkenin bayraklarının anlamı
-
güsel paylasım saolasın dostum
-
Çok orijinal bir çalışma, güzel. Sağol.
-
tabiki öle bişey yok. ama dikkat çekici
-
güzeldi saol kardeşim... :))
-
Saçma sapan bişey teşekkür ediyorsunuz bide yani komikte değil saçmalıktanda öte neyi güzel bununda güzel dediniz? Çin e laf eden Çin in gelişmiş sanayisinden tutta neyiyle neyi kimi kıyaslıyor 50 li yıllarda nükleer güce kavuşmuş bir ülke var biz ise daha nükleer enerji santraline bile sahip değiliz ekonomik güçten tutta. Saçma konu için saoalsın,geyiğe açsaydın daha güzel olurdu
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Saçma sapan bişey teşekkür ediyorsunuz bide yani komikte değil saçmalıktanda öte neyi güzel bununda güzel dediniz? Çin e laf eden Çin in gelişmiş sanayisinden tutta neyiyle neyi kimi kıyaslıyor 50 li yıllarda nükleer güce kavuşmuş bir ülke var biz ise daha nükleer enerji santraline bile sahip değiliz ekonomik güçten tutta. Saçma konu için saoalsın,geyiğe açsaydın daha güzel olurdu
-----------------------------Çin'in gelişmiş, gittikçede gelişmekte olan sanayisi, küçük yaşta hayvan gibi çalıştırılan çocukların mutlu olmasını sağlamıyor.
Konunun saçmalıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Tamamen gerçekleri müthiş bir fikir ile yansıtan bir çalışma. Çok beğendim. Tekrar teşekkürler.
-
Şu amerika bayrağı hoşuma gitti :D Irak'ın daha nerede olduğunu bile bilmeyenler :D
-
şimdi okuzun biri bizim bayrağımızla aynen bu sekılde dalga geçse hosunuza gidermıydı merak ettım
-
yahu nasıl bi yorum yapabilirki bizim bayrağımız hakkında ayrıca olanlar gündemle alakalı... Dünyadaki en anlamlı bayrak bizimkisi. Yani hilal yıldız kırmızı bunların hepsi atalardan kalan şeyler. Yani bi amerikan bayrağının bi burkina [daha adını yeni duydum :D] bayraklarının anlamı ne olabilirki...
edüt: şimdi yanlış anlaşılır diye bi edüt yapayım elbette anlamları vardır özgürlükleri için çok kayıp vemrişlerdir burkina somali vs.vs.vs. ama amerikanın kuruluşunda yapılan katliamlar fln biliniyor zaten böyle bi ülkenin bayrağının anlamı olsa olsa ne olur...