Birkaç Ülkenin Bayraklarının Anlamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

Birkaç ülkenin bayraklarının anlamı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babbaaCanN
    babbaaCanN's avatar
    Erkek
    güsel paylasım saolasın dostum

Biz Burdayızzz Bizim RahaT Etmediğimiz yerde Hiç Kimse istirahat Edemezzz http://www.youtube.com/user/babbaaTR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok orijinal bir çalışma, güzel. Sağol.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    tabiki öle bişey yok. ama dikkat çekici

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    güzeldi saol kardeşim... :))

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Saçma sapan bişey teşekkür ediyorsunuz bide yani komikte değil saçmalıktanda öte neyi güzel bununda güzel dediniz? Çin e laf eden Çin in gelişmiş sanayisinden tutta neyiyle neyi kimi kıyaslıyor 50 li yıllarda nükleer güce kavuşmuş bir ülke var biz ise daha nükleer enerji santraline bile sahip değiliz  ekonomik güçten tutta. Saçma konu için saoalsın,geyiğe açsaydın daha güzel olurdu

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Saçma sapan bişey teşekkür ediyorsunuz bide yani komikte değil saçmalıktanda öte neyi güzel bununda güzel dediniz? Çin e laf eden Çin in gelişmiş sanayisinden tutta neyiyle neyi kimi kıyaslıyor 50 li yıllarda nükleer güce kavuşmuş bir ülke var biz ise daha nükleer enerji santraline bile sahip değiliz ekonomik güçten tutta. Saçma konu için saoalsın,geyiğe açsaydın daha güzel olurdu
    -----------------------------

Çin'in gelişmiş, gittikçede gelişmekte olan sanayisi, küçük yaşta hayvan gibi çalıştırılan çocukların mutlu olmasını sağlamıyor.

Konunun saçmalıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Tamamen gerçekleri müthiş bir fikir ile yansıtan bir çalışma. Çok beğendim. Tekrar teşekkürler.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Şu amerika bayrağı hoşuma gitti :D Irak'ın daha nerede olduğunu bile bilmeyenler :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    şimdi  okuzun biri bizim bayrağımızla aynen bu sekılde dalga geçse hosunuza gidermıydı merak ettım

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

yahu nasıl bi yorum yapabilirki bizim bayrağımız hakkında ayrıca olanlar gündemle alakalı... Dünyadaki en anlamlı bayrak bizimkisi. Yani hilal yıldız kırmızı bunların hepsi atalardan kalan şeyler. Yani bi amerikan bayrağının bi burkina [daha adını yeni duydum :D] bayraklarının anlamı ne olabilirki...

edüt: şimdi yanlış anlaşılır diye bi edüt yapayım elbette anlamları vardır özgürlükleri için çok kayıp vemrişlerdir burkina somali vs.vs.vs. ama amerikanın kuruluşunda yapılan katliamlar fln biliniyor zaten böyle bi ülkenin bayrağının anlamı olsa olsa ne olur...

Toplam Hit: 2570 Toplam Mesaj: 10