Birkaç Ürün Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

Selamlar;

Aşağıdaki ürünleri almak istiyorum da, daha önce alan ya da aramızda sağlıkçı olupta alma onu zararı var diyen ya da yararı var al diyen olur diye danışmadan sipariş vermeyeyim dedim.

1. https://tr.gearbest.com/braces-supports/pp_1183634.html?wid=1433363

hep pc başındayım ve yürürken de dik yürümüyorum bunu alsam bir yararı olur mu ?

2. https://tr.gearbest.com/massage-relaxation/pp_009148401262.html?wid=1433363

pc başında olduğum için gözlerim bazen kızarıyor ve göz altlarım simsiyah yani dinlendirmek için alsam bir yararı olur mu ?

3. https://tr.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_719241.html?wid=1433363

bu sağlıkla ilgili değil, evde dolaştıracağım kamerası olan telefondan kullanacağım quadrocopter istiyorum.

Umarım yardımcı olursunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Xiominin göz maskesi pek işe yarıyacagını sanmıyorum ki sıcak olması dolaşımı arttırdığı için gözün daha fazla kızarmasına sebebiyet verir.Onun yerine monitörün ışınlarıdan koruyan özel bir cam ile dinlendirici gözlük alsan daha iyi olur.

Bir gözükte ben alsam iyi olacak benim gözümde çok kızarıyor.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

dik duruş korselerinde bir fayda göreceğini sanmıyorum. öne doğru eğiklik var bende de ayrıca omurgada eğrilik de mevcut.  yüzme öneririm.     i

illa birşey alacaksan da gg'de mevcut korseler.  uygun olana bakabilirsin.

https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=dik+duru%C5%9F+korsesi

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

dik duruş korsesini tavsiye etmiyorum. sürekli kullanımda sırt kaslarının zayıflamasına sebep olabiliyor. onun yerine bu konuda çok raharsız isen dijital olanlar var, kambur durunca uyarı verenler. onları kullanabilirsin...

sürekli göz kızarıklığın için eczaneden alacağın göz damlası daha yararlı olacaktır.

drone konusunda şunu söyleyebilirim ki evde uçurmak seni tatmin etmeyecek. dji phantom 3 pro kullanan biri olarak, diğer dronlardan hiç zevk almıyorum :D dışarıda uçurmaya kalktığında rüzgar olmayacak kamera yetmeyecek gerek yok. illa drone alacam diyorsan hazır kitleri önerebilirim. hem kendini geliştirebilirsin hem de ev ve dışarıda rahatlık ile kullanabilirsin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

1. Diger arkadaslarin dedigi gibi belli kas gruplarinin gucsuzlesmesine sebep olacagi icin tavsiye edilen bir sey degil, onun yerine egzersiz daha iyi

2. Gozden anlamiyorum ama ben olsam ona o kadar para vermek yerine jel goz maskelerinden alirdim, hem cok daha ucuz hem soguk da kullanilabiliyor

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Pc başındaki göz yorulmalarına karşı flux programını öneririm. Ekranı, gözlerin görmeye çalışmaya yorulmayacağı kadar az ışıkta kullanmaya alıştırmanı tavsiye ederim. Ek olarak kodlama tarzı işlerle uğraşıyorsan mutlaka arka planı da siyah yap.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Swedish chair veya kneeling chair diye bilinir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1130 Toplam Mesaj: 7
sağlık