Birlikte Aç İle Becerdigim Hata
-
sa müridler , simdi ben nasıl anlatacagımı da bilmiyorum ama :) pc fena halde karıstı arkadasın pc den yazıyorum. bilgisayarda silemedigim eski bir dosya vardı adobe reader in hacatlarından neyse dedim sunu not defteri ile açayım da bozup silebileyim. neyse exe dosyasına birlikte aç diyip notepad seçivermişim. tabi o arada her zaman not defteri ile aç butonu aktif miş. artık bütün programları not defteri ile açmaya calısıyor :) yani pc acıldıgında msn , symantec, srs , vs baslangıç programlarım iptal.. kısacası sadece media playeri açmayı başardım.. simdi diyorsunuz sistemi geri yükle . ama malesef onu da sanırsam not defteri ile açmaya calısıyor. hata veriyor . her hangi bir recovery tarihi bulamıyorum.. kalakaldım öylece.. windows 7 kullanıyorum elimde dvd yok . ama d de kayıtlıydı w7 .. ama onu da kuramıyorum setup exe notepad la açılıyor :) pc 2 gündür böyle.. anlayamadıgınız yer varsa sorabilirsiniz ben biraz daha buralardayım..
-
çentik atalımda bende bir program kuruyorum tum uygulama dosyalarını o programla açmaya çalışıyor kaldırınca halloluyor ama kur kaldır da işi yavaşlatıyor.
-
http://www.askvg.com/solution-exe-files-always-open-with-notepad-or-other-applications/
Bu tam çözüm olmayabilir hocam... Çalıştır'ın cmd'yi açmama ihtimali var :D
Güvenli kipte açıp regedite erişmeyi dene..
-
denetim masası
programlar
varsayılan programlar
ilişkilendirmeyi ayarla ya gir
ordan .exe uzantısını bul ve programı değiştiri seç
ordan da bişeyler yap işte :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
denetim masası
programlar
varsayılan programlar
ilişkilendirmeyi ayarla ya gir
ordan .exe uzantısını bul ve programı değiştiri seç
ordan da bişeyler yap işte :D
-----------------------------ilişkilendirmeyi ayarla ' nın ingilizcesi neydi yaw .d
benim windows ing de :)
-
bilgisayarı yeniden başlatırken falan sistem geri yüklemeye falan giremezmiyim bi şekilde ?
yani 2 gün öncesine alsam hiç bi sıkıntı kalmayacak :(
-
agalar farklı bir kullanıcı hesabı oluşturdum , administrator olarak.. neyse simdi ondan girince sorun yok . bu kullanıcıyı kullanarak sistemi geri yükleyecektim fakat sabah için sistem geri yükleme zamanı veriyor eski tarihler yok ne yapmalıyım ?
-
msconfig ten tüm başlangıç programlarını kaldır. pc yi öyle acmayı dene. eğer açılırsa aynı olayı tekrarlarsın.